Részletek
1815 Ausano Ramazzotti, bor és likőr-kereskedő, a botanika és a fűszerek szakértője megalkotta az Amaro Ramazzotti-t 33 válogatott gyógynövény receptúrájával.
1848 Milánóban, a Scala operaház közelében megnyitott az első Ramazzotti bár, ahol a kávézókhoz hasonló környezetben, kávé helyett Ramazzotti-t fogyaszthattak a vendégek.
2009 A fejlődés folyamatos, az Amaro Ramazzotti átlépte a 10 millió literes éves eladási számot, a portfolió kiegészült új ízekkel, mint a Sambuca ánizslikőr.
2013 Ramazzotti, magas minőségének elismeréseképp "Great Gold" aranyérmet nyert a rangos IWS versenyen Németországban
A 33-ból 5 gyógynövényt elárulunk
[ Csillag ánizs ] Délnyugat-Kínában élő örökzöld cserje, termésének héját használjuk
[ Narancs ] A Ramazzotti illatához járul hozzá és ízének gyümölcsösségét adja
[ Cardamom ] A világ egyik legdrágább fűszernövénye. Édeskés fűszerességet biztosít
[ Szegfűszeg ] Virágának szárított bimbóját használjuk, átható, speciális illata és íze miatt
[ Mirha ] Jellegzetes, kellemes kesernyésséget nyerünk belőle.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!