Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Blog

Ahogy közeledik március 17-e, az egész világ az ír kultúrára és hagyományokra gondol, amikor Szent Patrik napját megünneplik. Ez az ünnep az ír identitás és büszkeség kifejezése, és az egyik legfontosabb eleme az ír whisky. Az ír whisky nem csupán egy ital, szimbólumként szolgál az ír kultúra mély gyökereinek és a hagyományoknak. A Szent Patrik nap és az ír whisky kapcsolata összefonódik az ír történelemmel, kultúrával és legendákkal. Ez a blogbejegyzés arra vállalkozik, hogy feltárja ezt a gazdag kapcsolatot, miközben bepillantást nyújt az ír whisky világába és annak kulturális jelentőségébe.

A Black Friday az amerikai hálaadást követő pénteki nap, amely hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon hivatalos kezdete. Ezen a napon az üzletek jelentős kedvezményeket és akciókat kínálnak, hogy vonzzák a vásárlókat.

A The Deacon whisky története egészen 1776-ig nyúlik vissza, amikor egy csoport skót bevándorló megérkezett Marylandbe. Ők alapították a Maryland-i Deacon-székesegyházat, és ezzel egy időben elkezdték előállítani a Deacon whisky-t is. Az ital az idők folyamán egyre ismertebb lett, és hamarosan az Egyesült Államok keleti partvidékén számos étterem és bár kínálta a Deacon whiskyt. A 19. század végére azonban a whisky előállítása megszűnt, és az ital már csak legendaként élt tovább.

A MÁRKI. Marquis Pierre de Montesquiou, egy igaz ember igaz története. A Marquis ejtsd "márki", egy magas rangú francia nemesi titulus. A Marquis de Montesquiou Armagnac márkát Pierre de Montesquiou, egy lelkes francia márki alapította az 1950-es években, bár saját Auch-i pincészetében már a 30-as évektől kezdve foglalkozott Armagnac-al.

Ifj. Paul Jones, a Four Roses lepárló későbbi alapítója megkérte egy helyi, déli szépség kezét, aki azt üzente, hogy ha a következő bálon rózsacsokorral a ruháján jelenik meg, akkor a válasz: IGEN! Paul izgatottan várakozott a bálon, mikor belépett választottja, a mellén 4 rózsából álló csokorral. Történt ez az 1884-es évben. A történet családi legendává vált, és a lepárló neve is eldőlt: Four Roses

A Royal Salute első palackja 1953-ban II. Erzsébet királynő megkoronázásának tiszteletére készült. Rendkívüli whiskyk tökéletes házasítása.