Amennyiben kereskedő vagy, a nagykereskedelmi árak érdekében regisztráld a vállalkozásod mint viszonteladó!

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Érdekességek

Hamarosan az italszakerto.hu választékában is.

A The Deacon whisky története egészen 1776-ig nyúlik vissza, amikor egy csoport skót bevándorló megérkezett Marylandbe. Ők alapították a Maryland-i Deacon-székesegyházat, és ezzel egy időben elkezdték előállítani a Deacon whisky-t is. Az ital az idők folyamán egyre ismertebb lett, és hamarosan az Egyesült Államok keleti partvidékén számos étterem és bár kínálta a Deacon whiskyt. A 19. század végére azonban a whisky előállítása megszűnt, és az ital már csak legendaként élt tovább.

A MÁRKI. Marquis Pierre de Montesquiou, egy igaz ember igaz története. A Marquis ejtsd "márki", egy magas rangú francia nemesi titulus. A Marquis de Montesquiou Armagnac márkát Pierre de Montesquiou, egy lelkes francia márki alapította az 1950-es években, bár saját Auch-i pincészetében már a 30-as évektől kezdve foglalkozott Armagnac-al.

Ifj. Paul Jones, a Four Roses lepárló későbbi alapítója megkérte egy helyi, déli szépség kezét, aki azt üzente, hogy ha a következő bálon rózsacsokorral a ruháján jelenik meg, akkor a válasz: IGEN! Paul izgatottan várakozott a bálon, mikor belépett választottja, a mellén 4 rózsából álló csokorral. Történt ez az 1884-es évben. A történet családi legendává vált, és a lepárló neve is eldőlt: Four Roses

A Royal Salute első palackja 1953-ban II. Erzsébet királynő megkoronázásának tiszteletére készült. Rendkívüli whiskyk tökéletes házasítása.