Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Blog

Királyi tisztelgés, a Royal Salute skót whisky születése

2022.10.20 10:20
Királyi tisztelgés, a Royal Salute skót whisky születése

A Royal Salute első palackja 1953-ban II. Erzsébet királynő megkoronázásának tiszteletére készült. Rendkívüli whiskyk tökéletes házasítása.

A ROYAL SALUTE OTT KEZDŐDIK, AHOL MÁSOK ABBAHAGYJÁK A Royal Salute az egyetlen whisky a világon, amelynek legfiatalabb tagja is 21 éves érlelést kapott. A teljesen szeparált Royal Salute Vault (Pince) a Strathisla lepárlóban, a skót Felföld legrégebben üzemelő lepárlójában van. A pincerészben a Royal Salute-hoz kiválasztott, különleges whisky-k érlelődnek.

A LEGMAGASABB SZINTŰ SZAKÉRTELEM Colin Scott, a Royal Salute Master Blender-e a legkülönlegesebb whiskykből álló készleteit elődeitől örökölte, illetve maga főzi és érleli a jövő generációk számára. Colin legkiválóbb szakértelmével és a whisky iránti élethosszig tartó szenvedélyével gondoskodik a 21 éves Royal Salute állandó magas minőségéről és hoz lérte olyan új alkotásokat, mint a különleges Royal Salute The Eternal Reserve házasítás.

A TISZTELGŐ KIRÁLYI ÁGYÚSORTŰZ A Royal Salute az első és egyetlen whisky, amely hivatalosan társult a londoni Towerben megrendezett Royal Gun Salutes (Tisztelgő Királyi Ágyúsörtűz) ceremóniához. A Royal Gun Salutes ágyúlövései a királyi és állami ünnepek előtt tisztelegnek. A Gun Salute ceremónia alapesetben 21 díszlövésből áll. A különleges királyi alkalmakkor, a Tower területén 62 lövéssel tisztelegnek.

A Royal Salute whisky-ket itt tudod megvásárolni. Kattints a képre!