Az Angostura nélküli koktél szekrény olyan, mint a só és bors nélküli konyha." Az Angostura keserűk a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb italainak alapvető alkotóelemei.Az ANGOSTURA aromás keserűk komplexitást kölcsönöznek, fokozzák a többi összetevő ízét, ellensúlyozzák a savas tartalmak keménységét és csökkentik a szeszes italok durvaságát. De ez is segít megtisztítani a szájpadást és segítséget nyújt az emésztés során. A bár mögött található, az üveget a túlméretezett címke és a külön sárga sapka jellemzi.1824-től kezdődően ugyanazzal az eredeti titkos recepttel készítik a világhírű Angostura keserűket, eredetileg "elixírként" használták a katonák gyomorfájására. Az Angostura aromás keserűket igénylő első koktélrecept 1831-ben jelent meg.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.