Az Angostura Bitter kakaós változata egy különleges élményt nyújt, amely már az első kortynál megmutatja, hogy valami igazán egyedi és különleges ízlelésére van lehetőségünk. A kakaóbab gazdag és kesernyés ízjegyei adják az Angostura Bitter kakaós változatának karakterét. Az Angostura Bitter neve már önmagában is a siker és a minőség garanciája, de ez a kakaós verzió valóban lenyűgöző élményt nyújt.A készítés során csak a világ legfinomabb kakaója, a Trinidadból és Tobagóból származó Trinitario kakaó kerül felhasználásra. Trinidad és Tobago azon kevés országok egyike, amelyet a világ legfinomabb és legzamatosabb kakaótermelőjeként tartanak számon. A gazdag, keserű, virágos és diós kakaó ízjegyei, valamint az aromás növényi anyagok bátor infúziója végtelen lehetőségeket kínál a klasszikus koktélok ízének felfrissítésére és a luxus élmény fokozására. Emellett egy főételben vagy édességben is remekül érvényesül.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.