1862. február 4-én a Bacardi család Don Facundo Bacardí Massó vezetésével szeszfőzdét vásárol Santiago de Kubában. Eldobják a szabálykönyvet, és elkészítik saját egyedi keverékeiket egy forradalmian új rumkészítési eljárással, amely megváltoztatja a rum elkészítésének módját örökre.Kubában a denevéreket szerencsésnek tartják. Amikor Doña Amalia Bacardí gyümölcsdenevéreket észlelt a lepárlóban, ragaszkodott hozzá, hogy minden üvegen denevér jelenjen meg.1960-ban forradalom érkezett Kubába. A Bacardi társaság vagyonát lefoglalták, és a család száműzött lett az Egyesült Államokban. Semmivel érkeztek. De elszántsággal és szenvedéllyel hamarosan visszatértek az üzletbe, és példás rumot készítettek.A Bacardi ananász rum a természetesen friss ananász és a fehér rum egyedülálló fúziója. Nyisson ki egy üveget, és vigye el ízlelőbimbóit egy trópusi kirándulásra, anélkül, hogy elhagyná saját udvarát.Csábítóan természetes édes ananász aromája és kókuszdió illata.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.