Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Ballantines 17 éves 0,7l Blended Skót Whisky [40%]
Ballantines 17 éves 0,7l Blended Skót Whisky [40%]
32 490 Ft

Ballantines 17 éves 0,7l Blended Skót Whisky [40%]

A Ballantine’s 17 éves 1930-ban készítették először, és azót is változatlan receptúra szerint kerül a palackokba. A legelismertebb Ballantine’s, a whiskybiblia több évben is a világ legjobb skót whiskyjévé választotta.
A gabona és malátawhiskyk házasítása valamint a hosszú érlelés tökéletesen kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágú whiskyt eredményezett.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

-
Szállítási idő 1-5 nap
Részletek
A Ballantine’s 17 éves 1930-ban készítették először, és azót is változatlan receptúra szerint kerül a palackokba. A legelismertebb Ballantine’s, több évben is a világ legjobb skót whiskyjévé választották.
A gabona és malátawhiskyk házasítása valamint a hosszú érlelés tökéletesen kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágú whiskyt eredményezett. A 17 éves Ballantine's-t több alkalommal is az év whiskyjének választotta Jim Murray, a Whisky Biblia szerzője is.
Ballantine's 17 kóstoló Jim Murray-vel: Bizsergeti az ízlelőbimbókat, ízének rétegei vannak, frissesség van benne. Kasszia, méz, árpamaláta, majd csokoládé és fűszeresség jelenik meg, majd a füst…ízgazdagság …(percek múlva)…még mindig ízlelgetem, ez ennivaló, ó milyen ízei vannak…
Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Blended Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
17 éves
Cikkszám
product_014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek