Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Clan Campbell 0,7l Blended Skót Whisky [40%]

Clan Campbell The Noble Blended Scotch Whisky a karakteres, erőteljes, ízgazdag Scotch whisky kedvelőinek.

A franciák legkedveltebb skót whiskyje.

Tradícionális, klasszikus Scotch blend, 'The Noble' = Nemesi. Nevét Skócia legnagyobb és legerősebb klánjáról, a Campbell klánról kapta. A klán feje a mindenkori Duke of Argyll, a pozíció jelenlegi birtokosa Torquhil Campbell, aki a 13. Duke a történelem során. A "fingerprint malt"-jai a GlenAllachie és az Aberlour single malt whisky-k.


A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

-
Szállítási idő 1-5 nap
Rendelhető
8 550 Ft
Egységár: 12 214 Ft/L
Nem vásárolható!
Részletek

A meghatározó összetevői.

A The GlenAllachie Skócia néhány független tulajdonú lepárlójának egyike, az iparági veterán, Billy Walker vezeti, aki elképesztő, 50 éves whisky-múlttal büszkélkedhet. A lepárló a Ben Rinnes lábánál, a Speyside régió szívében található. A lepárló gazdag választékot tár a fogyasztók elé, alapsora 10, 12, 18 és 25 éves érleléseket tartalmaz, natural colour, non-chill-filtered és minimum 46% alkoholfokú. Klasszikus, ízgazdag Speyside-i karakter, 12 éves
érlelésüket a méz, mazsola, füge, datolya ízvilága, majd fahéjas fűszeresség, étcsokoládé és enyhe kávé aromái jellemzi. 

Az Aberlour alacsony, hasas üstjein egy ízes, testes párlat készül, melyet ún. 'double maturation' módszerrel (párhuzamosan ex-Bourbon és exSherry hordókban) érlelnek. Speyside-i single malt, de nem a könnyed, citrusosvaníliás, hanem az ízgazdag mazsolás-fűszeres stílus képviselője. A 12 éves érlelést gyümölcsös aromák, csokoládé, karamell, fahéj és enyhe gyömbéres fűszeresség jellemzi. https://italszakerto.hu/shop_search.php?search=aberlour

Clan Campbell - a klán és a whisky

A hitelesség, a testvériség és a bátorság a 3 alapérték a CLAN CAMPBELL klán és a whiskymárka mögött egyaránt. A klán címere a kilt (a skót "szoknya") összetűzésére szolgáló brosstű (az ún. "fibula"). Szimbóluma megjelenik a whisky palackján is, hangsúlyozva, hogy egy tradícionális, egyedi identitású és karakterű whiskyvel találkozunk, amikor megízleljük.

Tasting notes:
Illatos és összetett, a fűszerek, különösen a szerecsendió és a vanília jegyei füst, virágok és gyümölcsök illatával kísérve.
Íze gazdag, tejszín, méz, mogyoró és tőzeg jegyeivel. A karamell és a maláta édes árnyalatai, de karakteres füstösség is megtalálható benne.

Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Blended Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Original
Cikkszám
product_2108
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek