A kis tételű, rendkívül prémium tequillákat a legfinomabb, kézzel válogatott 100% -os kék Weber-agave-agarból készítik, amelyeket gazdag vörös agyag talajban és hideg éghajlatban termesztenek a mexikói Jalisco hegyvidékén.A mexikói Oaxaca-i Santiago Matatlánban gyártott Casamigos Mezcal kézműves és 100% Espadín agavekból készül.A Casamigos Mezcal a hagyományos módszerrel készül. A betakarítást követően a piñákat elválasztják és 4-6 napig főzik egy tölgyfafűtéssel előmelegített, vulkanikus kőzettel bélelt hat tonnás cserépben. A lassú pörkölés lehetővé teszi a piñák egyenletes főzését, elkerülve a karamellizálódást. A piñákat 24 órán át hűtik, mielőtt a zúzási folyamat megkezdődik. Az agavét a hagyományos módszer szerint, összetörik egy lóval húzott tahonakerékkel. Noha a hagyományos módszer hosszabb időt vesz igénybe a mezcal előállításához, ez felszabadítja a tökéletes ízét.Egyedülálló íze egy 80 órás erjedési folyamat eredménye, összehasonlítva az átlagos 48 órával.A Master Distiller cég speciális élesztőkeveréket használ, amely következetes, kifinomult ízt eredményez, szemben a többi élesztővel.Színe: Kristálytiszta.Aromája: Citrus- és édes agave-tippek.Íze: Gyümölcs, vanília és grapefruit jegyekkel.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.