AGÁVÉ: 100%-ban Espadinból készülnek, a mexikói Oaxacában termesztik.LASSÚ FŐZÉS: A Casamigos Mezcal kézműves módszerrel készül. A betakarítás után a piñákat kettévágják, és vulkáni eredetű vagy folyami kőzetekkel bélelt földgödrökben 4-6 napig sütik.ZÚZÁS: A piñákat 24 órán át hűtik a zúzás megkezdése előtt. Az agávét Tahona kerék segítségével aprítják.ERJESZTÉS: Az évszaktól függően a Casamigos Mezcal 6-8 napig erjed, majd fedett réz lepárlóban desztillálják. A Casamigost kétszer desztillálják.SZÍN: KristálytisztaAROMA: Illatos gyógynövények és gyümölcsök, illatos füsttel. A füst és a fekete bors jegyei hosszú, selymes végeredményt eredményeznek.ÖRÖKSÉG: Oaxacában a Mezcaleros 4. generációs családja gyártotta.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.