Egy rumkifejezés, amely csak a közelmúltban vált elérhetővé Európában.A Foursquare szezsfőzde egy 8 hektáros egykori cukorültetvényen található, amely a zöldellő vidéken fekszik, Barbados déli részén. Richard Seale, a Foursquare fődesztilláló mestere némileg felrázta a Bajan rum felfogását érdekes hordós befejezések felhasználásával. Seale szintén nem hajlandó extra cukrot adni rumjához.Ennek a rumnak a 90% -át egykori Kentucky Bourbon hordóban érlelték, 10% -át Madeira hordókban, mindkét mennyiséget 12 évig érlelték. A rumokat ezután további időtartamra összeházasítják, hogy az ízek teljes mértékben összeolvadjanak.Ez a rum trópusi és szárított gyümölcs ízekben gazdag, a szájban óriási banán- és karamelltalálat ízlelhető.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.