A Brut száraz jellegében rejlik az ereje és magával ragadó illata, ami tökéletes kísérője a canapénak, a halnak és a fehér húsoknak. Tökéletesen illik az intenzív ízű sajtokhoz, az étcsokoládéhoz és a péksüteményekhez. Ízvilágában a friss gyümölcsök dominálnak, mint a szőlő, a zöldalma, az ananász, a banán, illetve az akácvirág. Valóságos aromabomba, amely fokozatosan erősödik minden egyes korty után, Macedóniát idézve.A Brut kiváló minősége az alacsony maradék cukor tartalomnak köszönhető, amely egy igazán száraz ízélményt ad.Ideális választás mindazok számára, akik a könnyed, friss, elegáns buborékokkal rendelkező borokat részesítik előnyben.Ajánlott szervírozási hőmérséklet: 8˘C.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.