Galliano Ristretto nem csak egy kávé likőr, hanem egy olasz kézműves ital. Nem titok hogy az olaszok tudják, hogyan kell valódi eszpresszót készíteni. Kombinálják a művészetet Galliano tudásával és megszületett Galliano Ristretto,az ízek találkozója. Mivel a Galliano Ristretto nem csak kávé likőr, de eszpresszó likőr is, két különböző kávébabot kell használni. Ezen felül Galliano Ristretto az egyetlen eszpresszó likőr, melyet különböző kávébabokból készítenek. A Kenyából és Indiából származó, erős, keserű Robusta babok tökéletes egyensúlyt kevertek Brazília és Kolumbia tejszínes csokoládé Arabica kávébabjaival. Az öt nagyon különálló fázist magában foglaló termelési folyamat révén a Galliano Ristretto létrehozásának folyamata bonyolult, de szükséges munka. Illatában érezhető az arabica kávé különleges aromavilága, illata mély, intenzív, csokoládé jellegű.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.