Ez a rendkívül extravagáns kifejezés az érzékeket elcsábító, élénk ízek gazdag együttesével büszkélkedhet. Úgy tűnik, hogy a csonthéjas gyümölcsös ízek, a rózsa illat és a gin varázslatos kombináció volt a 20. század fordulóján Párizs legpompásabb létesítményeiben.Lesley Gracie lepárlómester, alkimista és „folyékony költő” ügyesen egyesítette ezeket az ízeket egy elbűvölően gyümölcsös szellemmé, ahol a dekadens csonthéjas gyümölcsök piruettjei osztoznak a színpadon édes fűszernövényekkel, és elegáns, érzékszervi lakomát varázsolnak, amely kellemesen elkényeztet, de mégis olyan könnyű, mint a selyem. Ez egy fényes, merész gin, amely gazdag mélységgel és ízrétegekkel rendelkezik, de mégis frissítő és könnyű.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.