A díjnyertes eredeti London Dry Gin után a Jodhpur olyan gint készített, amely nagyobb hangsúlyt fektet a fűszeres növényekre.Fűszeres ginjük chilit, zöldpaprikát, fekete borsot, fehérborsot és köményt használ, hogy meglepően meleg, fűszeres ízt hozzon létre. Ennek a ginnek a hangsúlya a chilipaprikán van.Az illat egyértelműen utal a fűszerességre, zöld és jalapeño paprikával. Fehér bors, chili, sőt egy kis kömény és gyömbér is átjön.Ízében ez nagyon izgalmas, intenzív és ízletesen csípős. Meleg érzetet hagy a szájban, ami kellemesen folytatódik az ital befejezése után, és nem túlzottan erős.A fűszeres jegyek valódi hangsúlyozása érdekében cserélje le a tonizáló vizet tüzes gyömbérsörre.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.