A somlói Kreinbacher Birtokon a Méthode Traditionelle, a palackos erjesztésű és érlelésű pezsgőkészítés minden mozzanatánál arra törekednek, hogy tovább csiszolják az ott készülő pezsgők egyedi karakterét, miközben a szőlő és a termőhely adottságaiból a legjobbat hozzák ki.Citrusok, fehérvirágok és mandula – már illatában ígéretes aromákat sorakoztat fel. A chardonnay alapozza meg a friss és elegáns összképet, de a furmintra jellemző kellemes kesernye is megjelenik.Ízében a grapefruit és lime mellett csonthéjasok, birs és érlelési jegyek, toast és pirított mandula. Lendületes, telt habzású tétel.Utóíze határozottan ásványos, sós karaktert ad neki, a dosage pedig ideális egyensúlyt biztosít. Minden újabb alkalommal jó választás. Összetétele: 53% chardonnay, 21% furmint, 18% pinot noir, 8% pinot blancÉrlelési idő: minimum 18-22 hónap 8–9 °C hőmérsékleten szervírozva, fogyasztását 10–11 fokon ajánljuk.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.