A Somló lábánál, a Kreinbacher-birtokon 2014-ben fektették el az első palackokat, hogy elinduljon bennük az az összetett és kockázatos folyamat, amit palackos erjesztésnek, vagy összefoglaló néven tradicionális pezsgőkészítésnek hívnak. Az azóta eltelt 9 év igazi sikertörténet, a birtok üzembiztosan és nagy szériában készít világszínvonalú pezsgőt, a champagne-ban bevált fajtákhoz jó érzékkel házasítják a furmintot, a degorzsálásig hosszan és türelmesen várnak. A palackméretek kapcsán pedig bátran nyitnak a nagyobb kiszerelések felé, amikről tudjuk, hogy a pezsgő lassabban, de annál szebbre és finomabbra érik bennük. A Kreinbacher magnumválasztékából most a citrusos, finoman és hosszan habzó, végtelen egyensúlyos Brut Classic van a legjobb formában.Összetétel: 33% chardonnay, 33% furmint, 24% pinot noir, 10% pinot blancÉrlelés: 3 év
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.