A Molinari Sambuca édes, erős és illatos likőr, melyet a Molinari család féltve őrzött receptje alapján készít. A csillagánizs, cukor, gyógynövények és kiváló minőségű fűszerek hozzáadásával. A készítmény technikai eljárásai nagyon pontosak és megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A Molinari üzemek csúcstechnológiájú gépekkel vannak felszerelve, ez az oka annak, hogy a Sambuca Molinari kiváló minőségű termék.A sambuca olasz eredetű specialitás, csilágánizs ízű likőr. Eredetileg színtelen, de ma több különböző változata is ismert, így lehet találkozni más színváltozataival is. A sambuca az indokínai eredetű örökzöld növény, a csillagánizs magjából nyert olajnak köszönhetően jellegzetes ánizs illatú. Előállítása során a vízgőzdesztillációval előállított illóolajat tiszta alkoholhoz adják, majd cukorszirupot kevernek hozzá. Palackozás előtt típustól függően 38–44%-os alkoholtartalomig hígítják. Természetesen receptjét a gyártók titokban tartják.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.