Az ital színe a természetből kiválogatott természetes anyagoknak köszönhető. A gondos alapanyag-válogatásnak köszönhetően születik meg az fekete szín, amely a gin különlegességét adja. Nem tartalmaz színezéket, hozzáadott anyagokat, csak természetes összetevőket.A gin lepárlását követően (amelyet egyedülálló módon whisky lepárlóban készítenek) a gint percre pontosan meghatározott ideig külön-külön áztatják a jellegzetes növényi alapanyagokban, majd következik egy újbóli szűrési ciklus, amely még tisztábbá, áttetszővé varázsolja az italt.Ízvilág: Mentolos ízzel kísért virágos jegyek, friss, lehűtő citrusos frissesség egy kis fűszerességgel meghintve.Illat: A boróka jellegzetes illata egyből érződik, ehhez pedig enyhe trópusi édesség és frissesség társulLecsengés: Az édesburgonya és ananász jegyei jelennek meg, az utóérzetet a citrusolajok gazdag és bársonyos aromája teszi különlegessé.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.