A Chita whisky volt az első új prémium whisky márka, amelyet a Suntory több mint 10 év alatt dobott piacra (amelyhez most csatlakozik a Toki). A chita gabona jobban ismert, mert a Hibiki-keverékek egyik kulcseleme, amely a finom egyensúly mellett segíti a Hibiki-aromák felségességét. A Chitát kukoricából készítik, változatos, nem sáfrányított whisky sörfőzési technikákkal, amelyeket évek óta fejlesztettek ki az Aichi prefektúra Chita lepárlójában. A kukorica használatának köszönhetően, hasonlóan a bourbonhoz - könnyű ízű és finoman édes illatú, ami tökéletes nyári italt eredményez.Illat: Mézharmat dinnye, citrusfélék és mézgabonák.Szájpadlás: Vanília piskóta és még méz. Egy kis gyümölcsös virág.Lecsengés: Közepes hosszúságú, meglehetősen érzéki
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.