A szenvedély és az odaadás vezette a két alapítót Max & Daniel-t a szeretett boróka-desztillátumhoz. A The Duke Munich Dry Gin készítése az összetevők kiválasztásával kezdődik. Minősített biotermelőkként gyógynövényeket és fűszereket állítanak elő a gintermeléshez a biogazdálkodásból. A kezeletlen boróka bogyók teljes testű aromái ezt a választást nagyon könnyűvé tették számukra. Egy gin klasszikus dizájnban a boróka bogyó maradjon vitathatatlan csillag. Hozzávaló fűszerek többek között, a koriander, citromhéj, angelikagyökér, levendula, gyömbér gyökér, narancsvirág. Kerekítésként és a valóban bajor hatásért komplett virágokat és malátát biztosítanak. 13 kiválasztott fűszernövény teszi felejthetetlenné ezt az erőteljes gint.Jégre töltve tisztán vagy tonic-kal fogyasztva ajánljuk. Kiegészítésként csak a narancsot ajánljuk, amely tökéletesen kiegészíti a gin finom narancsvirágát.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.