Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Bacardi Mojito 0,7l Ízesített Rum [14,9%]
Bacardi Mojito 0,7l Ízesített Rum [14,9%]
5 750 Ft

Bacardi Mojito 0,7l Ízesített Rum [14,9%]

A Bacardi Mojito egy üvegben, már készen kínálja a frissességet.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

--
Szállítási idő 1 nap
Részletek
Don Facundo Bacardí Massó 1862-ben Santiago de Cubában létrehozta a Bacardit, a világ első tiszta, érlelt, lágy ízű fehér rumját. Ez olyan népszerű koktéloknak lett az eredeti alkotóeleme, mint a MOJITO, a CUBA LIBRE, a PIÑA COLADA vagy a DAIQUIRI.

A Bacardi rum ma is az eredeti recept alapján készül a rumkeverő mesterek („Maestros de Ron BACARDI”) személyes felügyelete alatt.

A Mojito elődje a Draque volt, amely nevét Sir Francis Drake, híres tengerészről kapta. A Draque eredetileg aguardiente (a rum nyers elődje), cukor, lime és menta összekeverésével készült és főként gyógyászati céllal fogyasztották.

Egy alkalommal a Havanna lakosságát megtizedelő szörnyű kolerajárvány idején így írtak az italról: “Minden nap 11 órakor elfogyasztok egy kevés aguardiente-ből készült Draque-ot, és meglehetősen jól érzem magam.“ - Ramón de Paula.

Az 1800-as évek közepén, Don Facundo Bacardi Massó megalapította a Bacardi vállalatot és az aguardiente-t rummal helyettesítette. A Draque így változott Mojito-vá.
Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Ízesített Rum
Származási hely
Puerto Rico
Alkoholtartalom
14,9%
Termék változatok
Mojito
Cikkszám
product_796
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek