Megnyitottunk! 2024.02.01.-től Érd Fürdő utca 1.-ben megnyílt az üzletünk.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Ballantines Wild 0,7l Blended Skót Whisky [30%]
Ballantines Wild 0,7l Blended Skót Whisky [30%]
5 980 Ft

Ballantines Wild 0,7l Blended Skót Whisky [30%]

Ballantines Wild 0,7l Blended Skót Whisky [30%]
Ballantines Wild 0,7l Blended Skót Whisky [30%]
WHISKY ÉS GYÜMÖLCS. A Ballantine’s legújabb tagja egy ízesített különlegesség a wad cseresznyés, amely longdrinkként fogyasztva kiváló frissítő.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

--
Szállítási idő 1 nap
Részletek
A Ballantines Wild vad cseresznyés Skót Whisky egy válogatott skót whisky, amely hűséget és hagyományokat tükröz. Ez a különleges ital a Ballantines híres minőségét tartja meg, miközben egy új dimenziót nyit az ízek világában.

Az első pillantásra feltűnő az üveg lenyűgöző megjelenése. A hagyományos Ballantines üveg formája megmaradt, de újra értelmezve, hogy hangsúlyozza az ital vad és vadregényes jellegét. Az üveg tetején egy fém korona található, ami további megjelenési exkluzivitást ad neki.

A whisky színében gazdag borvörös árnyalatot visel. Ez azonnal különleges hangulatot teremt, és felkelti az érdeklődést az ital iránt. Az egyedi megjelenéssel és a vonzó színnel ez a Ballantines whisky biztosan kiemelkedik a tömegből.

Az ital illata finoman édes, amely a cseresznye jellegzetes jegyeit tükrözi. Kellemes aroma lengi be a levegőt, megelevenítve az egzotikus gyümölcsök és fűszerek gazdag világát. A tervezés és az összetevők tökéletesen kiegészítik egymást, ezzel megteremtve az ideális itallátogatást.

A whisky íze érett, komplex és lenyűgöző. Az édes cseresznye egyensúlyban tartja a whisky jellegzetes tölgyfahordó jegyeivel, mindeközben mély, füstös és lágy karaktert kölcsönöz az italnak. Ez a tökéletes harmónia a személyre szabott whiskyélményt nyújtja.

Ballantines Wild vad cseresznyés Skót Whisky tökéletes választás mindazoknak, akik új ízek világában szeretnének utazni. Ez a whisky tökéletes alkalmi ital, amely a legjobb baráti összejövetelektől a különleges alkalmakig mindenkit lenyűgözni fog. Bárki, aki különleges élményt keres és egy új dimenziót szeretne felfedezni, ezt az italt Magyarországon semmiképpen sem hagyhatja ki.

A Ballantines szakértői gondosan megtervezték ezt a whisky-t, hogy kiemeljék a cseresznye gazdag ízét és karakterét, miközben megtartják a már jól ismert és nagyra értékelt Ballantines minőségét. Ez az ital biztosan lenyűgözni fogja a whisky szerelmeseit és új rajongókat hódít meg magának.
Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Blended Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
30%
Termék változatok
Wild
Cikkszám
product_1233
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek