Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Búzavirág 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
Búzavirág 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
11 290 Ft

Búzavirág 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]

A BÚZAVIRÁG AZ EGYIK LEGISMERTEBB MAGYAR Kézműves GIN, MODERN ÍZVILÁGGAL

A Búzavirág Kézműves Magyar Gin egy lenyűgöző ital, amely méltóan képviseli a magyar kézművesség és gasztronómiai kultúra magas színvonalát. Ez a különleges gin az egyedülálló Búzavirág nevet viseli, amely az ital karakterét és egyediségét fejezi ki.

A gin alapját gondosan válogatott magyar búza alkotja, amely kiváló minőségű alapanyagot biztosít az ital számára. A Búzavirág Gin ízvilága rendkívül gazdag és összetett. A magyarországi származású növényi összetevők, mint például a bodza, a kamilla és a csipkebogyó, egyedülálló aromával gazdagítják a gin ízét. A finoman kiegyensúlyozott ízpaletta a hagyományos gin jegyeket modern twisttel ötvözi, így egy igazán különleges és élvezetes italt teremtve.

A Búzavirág Kézműves Magyar Gin nem csupán egy ital, hanem egy teljes élmény. A termék gondosan tervezett palackolása is magával ragadó, és a magyar kézművesség iránti elkötelezettséget tükrözi. A dizájn és az íz harmóniája teszi ezt a gint ideális választássá azoknak, akik szeretik felfedezni az új és különleges ízeket. Legyen részese a Búzavirág élménynek, és fedezze fel a magyar gin kifinomult világát ebben a páratlan italban.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

--
Szállítási idő 1 nap
Raktáron
11 290 Ft
Egységár: 16 129 Ft/L
Részletek
A Búzavirág Kézműves Magyar Gin nem csupán egy ital, hanem egy emlékezetes utazás a magyar ízek és kézművesség világában. Ez a különleges gin az egyedülálló Búzavirág nevet viseli büszkén, és mind a nevében rejlő poézis, mind pedig az ízvilágában megbúvó gazdagság révén igazi remekműnek számít a kézműves gin kategóriában.

A Búzavirág Kézműves Magyar Gin alapja a gondosan kiválasztott magyar búza, amelynek minősége és egyedisége azonnal érezhető az első kortyban. A búza gazdag, lágy íze alapját képezi az italnak, amelyet a magyar termőföldről származó kiváló minőségű növényi összetevők, mint például a bodza, a kamilla és a csipkebogyó, tesznek teljessé. Ez a gyümölcsös és virágos kombináció egyszerre hagyományos és modern, egyedi ízkombinációval kényezteti az ízlelőbimbókat.

A Búzavirág Gin nem csupán egy ital, hanem egy élmény is. A tiszta, áttetsző palackolás a termék tisztaságát és egyszerűségét hangsúlyozza, miközben a címkén látható Búzavirág motívum a magyar természeti szépségeket idézi meg. Ez a vizuális élmény is része a Búzavirág különlegességének, és a palack szinte egy műalkotásnak is tekinthető.

A Búzavirág Kézműves Magyar Gin egy olyan ital, amely nemcsak ízekben, hanem történetekben és hagyományokban is gazdag. Kóstolja meg ezt a kivételes gint, és engedje, hogy egy korty segítsen felfedezni a magyar kultúra és ízkultúra gazdagságát. Legyen a Búzavirág részese, és élvezze a magyar kézművesség csodáját egyetlen pohárban.
Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Magyar Gin
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Original
Cikkszám
product_1158
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek