Ezt a kivételes malátát először amerikai tölgy, ex-Bourbon hordókban érlelték, majd további érlelést végeztek Chinquapin tölgyből (Quercus Muehlenbergii) készült hordókban, amely a Missouri állambeli Northern Ozark régióból származik, körülbelül 18-ért. hónapok. A hordókat majdnem négy évig levegőn szárították, majd közepes fokozatra pirították, mielőtt a szeszes italt befogadták.Az eredmény egy összetett, zamatos, folyós mézzel, édes fahéjjal és narancshéjjal teli maláta.48%-os palackozásban, natúr színű és nem hűtött szűréssel.Szín: Gazdag bronz.Illat: Narancshéjjal, hangamézzel és pekándióval tele, vajkaramell, szerecsendió és édesgyökér jegyekkel.Íz: Fahéj, árpacukor és pirított keksz, majd csipkebogyó, narancshéj és hangaméz.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.