Ez a gazdag bronzmaláta fűszeres, mezei ízét a spanyol tölgyből (Quercus Robur) készült sertésfejekből nyeri, amelyek Galícia és Asztúria régióiból származnak, pontosabban a hűvösebb éghajlatú és nagyobb páratartalmú Kantábriai-hegységből. Feltöltés előtt a fát levegőn szárítják körülbelül 18 hónapig, így a tölgy felnyitja a GlenAllachie szeszes italt, hogy kivonja a hordó jellegét.48%-os palackozásban, natúr színű és nem hűtött szűréssel.Szín: Gazdag bronz.Illat: Hullámokban a méz, a kókusz és a melasz, majd a narancshéj és a fahéj.Íz: Hangaméz, melasz-, kókusz- és narancshéj rétegek, mokkával, szerecsendióval és fahéjjal keverve.
A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.