Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Jägermeister Manifest 1l Keserű likőr (bitter) [38%]
Jägermeister Manifest 1l Keserű likőr (bitter) [38%]
17 790 Ft

Jägermeister Manifest 1l Keserű likőr (bitter) [38%]

A Jägermeister Manifest a Jägermeister egyik legújabb terméke, amely magas minőségű, ízletes és intenzív keserű likőr. Ez a termék kifejezetten azoknak a keserű likőr rajongóknak készült, akik élvezik a különleges ízeket és az erős érzeteket.

Ez a keserű likőr számos különleges összetevőt tartalmaz, amelyek együttesen hozzák létre az édesség és a keserűség fantasztikus kombinációját. A Manifest ezeknek az összetevőknek a tökéletes arányát tartalmazza, hogy a felhasználók minden kortyban különleges ízélményt élhessenek át.

Az ilyen keserű likőrök általában nehéz, fanyar és kiszámíthatatlan ízűek lehetnek, de a Jägermeister Manifest egy olyan kivétel, amely kiegyensúlyozottabb és ízesebb ízvilággal rendelkezik. A 38% alkoholtartalom garantálja, hogy az élvezet meghaladja minden várakozást.

Ez a produktum igazi mesterfogás és figyelemre méltó azok számára, akik szeretik a különleges ízeket és saját magukat a felfedező élményekhez. A Jägermeister Manifest egy nagyszerű választás, ha valakinek tökéletes, magas minőségű, keserűségben gazdag likőrt keresnek, amely tartós és kellemes ízélményt nyújt mindenkor. A termék kiváló a különféle alkalmakra és megfelelő ajándék lehet azok számára, akik kedvelik az ízletes és különleges italokat.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

--
Szállítási idő 1 nap
Raktáron
17 790 Ft
Egységár: 17 790 Ft/L
Részletek
Curt Mast sok éves kísérletezés után 1934-ben alkotta meg a Jägermeistert, az eredeti és összetéveszthetetlen ízű gyógynövénylikőr receptjét. A titkos Jägermeister recept 56 különböző kizárólag természetes összetevőből áll. Minden egyes szállítmány 383 gondos ellenőrzésen megy át. Csak és kizárólag a legjobb alapanyagok kerülnek jóváhagyásra a szigorú lepárlómester által.

A Jägermiester sikerességét mutatja, hogy ma már a világ 8-ik legnagyobb prémium alkoholmárkája.

A MANIFEST alapját a Jägermeister 56 gyógynövénye adja, melyet a tökéletes íz elérése céljából újakkal egészítettek ki.

A MANIFEST ugyanúgy tölgyfahordós érleléssel készül, akárcsak a Jägermeister. Újdonsága abban rejlik, hogy tartalmaz egy extra, ötödik macerátumot. Ennek kinyeréséhez a kiváló minőségű búzapárlatot, 15 hónapon keresztül enyhén égetett, kisméretű tölgyfahordókban érlelnek. Az így kapott párlatban áztatják át a gyógynövényeket, és ez adja az ital jellegzetes tölgyfás karakterét. Ezt végezetül az ánizs és a szárított gyümölcsök enyhén édeskés íze egészíti ki.

Fogyasztását enyhén hűtve vagy szobahőmérsékleten ajánjuk!
Adatok
Űrtartalom
1
Típus
Keserű likőr (bitter)
Származási hely
Németország
Alkoholtartalom
38%
Termék változatok
Manifest
Cikkszám
product_905
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek