Részletek
Az Amalfi-part által inspirált Malfy gin készítői, a Vergano család, évszázados, családi lepárlási hagyományt folytatnak, mellyel egyben évezredes eredetű, helyi ginkészítést újítottak meg. A Malfy gint Torino külvárosában gyártják egy 1906-ban alapított lepárlóban két lepárlómesterükkel, Beppe Ronco-val és Denis Muni-val. Egy egyedülálló olasz gint alkottak meg, csak olasz alapanyagokat, növényeket használva. A Malfy meghatározó intenzív citrusosságát úgy érik el, hogy a citromhéjat alkoholos áztatás után kipréselik, ezt a természetes kivonatot adják a fűszernövényekhez, majd lepárolják. A Malfy-nál a lepárlás is különleges, egy úgynevezett vákuum technológiát használnak, az alacsonyabb hőmérséklet mellett így több íz és illat marad az olasz boróka és a citrusok friss aromáiból.
2016-ban a Malfy Con Limone-val indult a márka. A citrom peellel lepárolt ital citrom, koriander és ánizs jegyekkel rendelkezik.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!