Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Bruichladdich Islay Barley 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]
Bruichladdich Islay Barley 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]
26 990 Ft

Bruichladdich Islay Barley 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]

A Bruichladdich Islay Barley 0,7l Single Malt Skót whisky egy eredeti ízekkel, kirobbanó gazdagsággal és csodálatos lágysággal rendelkező skót whisky. Az Islay szigeten termesztett árpából készül, amely gazdag ízvilágot és komplexitást kölcsönöz neki. Az ízjegyei között megtaláljuk az édes, malátás és gyümölcsös jegyeket, többek közt az almát, órát, fahéjat és mézet is.

A Bruichladdich Islay Barley egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy kiélezett ízekkel és gyönyörű összetettséggel fedezzük fel az Islay szigetének területeit. A Bruichladdich elsődleges célja az, hogy a világ egyik leggazdagabb, legkifinomultabb whiskyeit készítse, amelyek tovább emelik a skót whiskyk legmagasabb szintjét.

A Bruichladdich Islay Barley egy olyan whisky, amely a minőségi ital szerelmeseinek szól. A gyártási folyamat során a whisky 200 literes, ex-bourbon és ex-franciaboros tölgyfahordókban érlelődik, amelyek hozzájárulnak a különféle ízek és aromák kialakulásához.

A Bruichladdich Islay Barley kiegyensúlyozott, aranyszínű ital, amelyet a sziget karakterisztikus szele/lehellete finoman átjárt és ízesített. Az üvegben varázslatosan jelenik meg az Islay-beli termelők aranyszínű árpájának árnyalata, amely a whisky alapja. Ez az elbűvölő ital hosszan megmarad, elidőzik a szánkban, amely fényesen ragyog a textúrájában is.

Az Islay Barley egy olyan tipikus Islay whisky, amely mindent megad az ízének és ez teszi egyedülállóvá. A Bruichladdich Islay Barley a prémium skót whiskyk remekműve, amely minden ízével levesz a lábunkról, és a szépséges aromájával el bennünket kápráztat.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet.

--
Szállítási idő 2 nap
Raktáron
Űrtartalom
26 990 Ft
Egységár: 38 557 Ft/L
Részletek
Nem csak a whisky kora, hanem az összetevők minősége, az alkotók odafigyelése és a whiskykészítés folyamata is számít, ezért a Bruichladdich minőségi, 100 %-ban skót árpából, hagyományos eljárással készíti whiskyjeit. Különleges single malt whisky-k, melyek a modernitást és a tradicionális értékeket ötvözik, a konvenciókat megtörve.

A lepárló 2020-ban elnyerte a B-Corp minősítést, amelyet csak olyan haladó szellemiségű cégek kaphatják meg, akik transzparensen, fenntarthatóan működnek, és nem kizárólag a profitszerzés irányítja a tetteiket, sokkal inkább a jó és sikeres működés velejárója az anyagi haszon.

A Bruichladdich amellett, hogy az egyik leginnovatívabb lepárló a világon, sok területen a hagyományos módszereket részesíti előnyben.

Ezt a whiskyt 2010-ben desztillált párlatokból alkották meg, a hozzá való árpát pedig a Coull, Crauch, Dunlossit, Island, Mulindry, Rockside, Starchmill és a Sundrland helyi farmokról szerezték be, frissen az aratás után. Az Optic és Oxbridge árpafajtákat 2009 őszén vetették.

Bourbon és francia boroshordókban érlelték. A tőzegmentes árpából készült párlatot a lepárló tengerparti raktáraiban érlelték, majd 50 fokra beállítva, nem hűtve szűrve palackozták.
Adatok
Űrtartalom
0.7
Típus
Single Malt Skót whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
50%
Termék változatok
Islay Barley
Cikkszám
product_1038
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek