Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Aberlour Abunadh 0,7l Single Malt Skót Whisky [59,9%]
Aberlour Abunadh 0,7l Single Malt Skót Whisky [59,9%]
40 890 Ft

Aberlour Abunadh 0,7l Single Malt Skót Whisky [59,9%]

ABERLOUR – Egy Speyside vidéki whisky, amely a Spey folyó partján született. Titka az egyedi érlelésben rejlik. Az Aberlour bourbon és sherry hordókat párhuzamosan használ, a whisky az érlelés végéig egyazonhordóban marad. A whiskyk csak palackozás előtt „találkoznak” egy rövid összeérésre.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
Űrtartalom
40 890 Ft
Unit price: 58 414 Ft/L
Details
LEGENDÁK Az Aberlour történetét átszövik a legendák, nem véletlen, az Aberlour azt jelenti hogy „A patak csacsogó szája”. A forrásnak amiből a patak ered mágikus erőt tulajdonítottak, keresztelésre, gyógyításra is használták. Ezért építette James Flemming 1879-ben a patak partjára lepárlóját. És persze mert a vize kivételesen lágy és tiszta. Egy hidat is épített a patakra amelyről a horgászok a mai napig a szezon kezdetekor egy palack Aberlourt öntenek a patakba a jó fogás reményében.
Az Aberlour A’bunadh jelentése: az eredeti. Kizárólag Oloroso sherryhordókban érlelik és közvetlenül onnan palackozzák 59-61 fokosan. Aszalt gyümölcs, fekete cseresznye, érett narancs és gyömbéres étcsokoládé jellemzi ízvilágát. Rendkívül krémes.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Single Malt Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
59,9%
Termék változatok
Abunadh
Article No.
product_057
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products