Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Krémlikőr / Likőr

A krémlikőr egy olyan édes, krémes likőr, melynek alapját általában whisky, rum vagy vodka képezi, melyet tejszín hozzáadásával készítenek. Nagyon népszerű desszert ital, melyet önmagában fogyasztanak vagy különböző koktélokhoz használnak fel.

A krémlikőr sokféle ízesítésben kapható, mint például csokoládé, vanília, kávé vagy karamell. Egyes változatait egzotikus gyümölcsökkel, fűszerekkel is ízesítik, így széles skálán mozognak az ízvilágukban.

A krémlikőr általában alacsony alkoholtartalmú, így könnyedén és gyorsan fogyasztható, tehát ideális desszert ital a különleges alkalmakra. Lehet hidegen vagy melegen fogyasztani, tisztán a legfinomabb, de a különböző koktélokban is kiválóan helyt áll.

Sokan a krémlikőrt ajándékként is szívesen választják, hiszen szezonális kiszerelésekben is elérhető, így karácsonyi vagy más ünnepi ajándékként is remek választás lehet.

Összességében a krémlikőr egy különleges, ízletes és könnyed ital, melyet az édesszájúak és az alkoholos italok kedvelői egyaránt nagy örömmel fogyasztanak.


63product
 

A krémlikőr és a likőr két olyan ital, melyek az édes, krémes és aromás ízvilágukkal hódítják meg az emberek szívét. A likőr egy alkoholos ital, melyet gyümölcs, gyógynövények vagy fűszerek felhasználásával készítenek, míg a krémlikőr egy krémesebb, tejszínes változat, mely gyakran kakaót és egyéb édes összetevőket is tartalmaz. A legnépszerűbb likőrből készült koktél recept a White Russian, melynek alapja a vodka, a kávélikőr és a tejszín. Az összetevőket jéggel shakerben összerázva, majd egy pohárba szűrve tálaljuk. A harmonikus ízeknek és a könnyed, krémes állagának köszönhetően ez a koktél igazán különleges és népszerű. A krémlikőrből készült legnépszerűbb koktél recept a Baileys Martini. Ehhez a koktélhoz szükség lesz Baileys Irish Cream likőrre, vodka-ra és esetleg kávélikőrre is. Az összetevőket shakerben összerázva, majd martini pohárba szűrve tálaljuk. A Baileys krémessége és a vodka ereje tökéletes harmóniát alkot ebben a finom és elegáns koktélban. Összességében a krémlikőr és a likőr nagyszerű alapanyagok bármilyen koktélhoz, melyekkel igazán feldobhatjuk az esti bulikat vagy akár egy romantikus vacsorát is különlegessé tehetjük velük. Legyen szó édességről vagy erősebb ízekről, ezek az italok mindig jó választások lehetnek az alkoholos italok kedvelői számára.
Filter
Űrtartalom
Típus
Származási hely
Price
 (Ft)
4 490 Ft - 17 290 Ft