Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Gin

A gin egy alapvetően borókaízesítésű ital. Készítése során kiváló minőségű finomszeszhez kizárólag természetes gyógy- és fűszernövényeket adnak. Legnagyobb mennyiségben boróka, de a változatos ízek elérése érdekében angyalgyökér/angelica root, édesgyökér/liquorice, koriander mag, citrushéj, nőszirom/orris, fahéj és/vagy mandula is kerül az alapszeszbe. A ginek tárháza kiapadhatatlan. Az itteni is élő bizonyítéka annak, hogy hányféle gin közül választhatunk.Létezik olyan gin, amely 47 különböző gyógy- és fűszernövényt tartalmaz.

A gin & tonik világ egyik legismertebb és legkeresettebb long drink-je (koktélja). Az elmúlt években kicsit megkopott a népszerűsége, de jelenleg újra az élre tört és egyre szofisztikáltabb formában találkozhatunk a bárokban ezzel a nagy klasszikussal.

Gin fajtái:

  • Gin: A semleges alapszeszt ízesítik hideg eljárással; nem előírás az ismételt lepárlás. Az ízesítés lehet természetes és mesterséges is. Színezhető.
  • Distilled Gin: borókabogyóval és egyéb gyógy- és fűszernövényeket történő ízesítés után lepárolják. A lepárlás után ízesíthető és engedélyezett adalékanyagok adhatók hozzá. Színezhető.
  • London Dry Gin: borókabogyóval és egyéb gyógy- és fűszernövényeket történő ízesítés után lepárolják. A lepárlás után további ízesítés NEM hozzáadható hozzá csak víz. Nem színezhető.

52product
 
Filter
Űrtartalom
Típus
Származási hely
Price
 (Ft)
649 Ft - 44 990 Ft