Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Bruichladdich Classic Laddie 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]
Bruichladdich Classic Laddie 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]
22 990 Ft

Bruichladdich Classic Laddie 0,7l Single Malt Skót whisky [50%]

A Bruichladdich Classic Laddie egy gazdag karakterisztikájú single malt whisky, melyet Skócia egyik legismertebb régióból, Islay szigetéről származik. Az ízvilágát az édes, gyümölcsös aroma dominálja, mellyel tökéletes alkalmat teremt az egyedülálló ízélmények megtapasztalására.

A whisky elkészítése során csak a legjobb minőségű maltot használnak, melyet az Islay szigetén található malátázónál készítenek. A Classic Laddie-t különleges, a Bruichladdich sajátos stílusához alkalmazkodó módon desztillálják, majd a hosszú érlelésnek köszönhetően az ízében tiszta, szikrázó intenzitás jelenik meg.

A Bruichladdich Classic Laddie előállítása során nincs két egyforma üveg, az egyediséget pedig a whiskyház keze munkája tesz még kifejezettebbé. A whisky karakteres illata és a tiszta, friss íze miatt nagy becsben tartott különlegesség, és népszerű a whiskyrajongók körében.

Azoknak, akik óvatosan közelednek a whiskyk világával, a Bruichladdich Classic Laddie-t ajánljuk, mely az első korty után jól érezhető ízélményekkel kecsegtet. Egyszerre hagyományos és modern, ami minden helyzetben méltóságteljes és karakteres, így azok számára is vonzó, akik már komolyabban ismerik a whisky-k fajtáit.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
Űrtartalom
22 990 Ft
Unit price: 32 843 Ft/L
Details
Nem csak a whisky kora, hanem az összetevők minősége, az alkotók odafigyelése és a whiskykészítés folyamata is számít, ezért a Bruichladdich minőségi, 100 %-ban skót árpából, hagyományos eljárással készíti whiskyjeit. Különleges single malt whisky-k, melyek a modernitást és a tradicionális értékeket ötvözik, a konvenciókat megtörve.

A lepárló 2020-ban elnyerte a B-Corp minősítést, amelyet csak olyan haladó szellemiségű cégek kaphatják meg, akik transzparensen, fenntarthatóan működnek, és nem kizárólag a profitszerzés irányítja a tetteiket, sokkal inkább a jó és sikeres működés velejárója az anyagi haszon.

A Bruichladdich amellett, hogy az egyik leginnovatívabb lepárló a világon, sok területen a hagyományos módszereket részesíti előnyben.

A The Classic Laddie párlatának titka, hogy esetükben a whiskykészítés egy olyan módjával találkozhatunk, amely igen ritka napjainkban. Hagyományos stílusú (130 éves kifejlesztett) fából készült erjesztőkádak, nyitott teknőkben történő, lassú, természetes erjesztés, magas, szűknyakú lepárlóüst (az egyik legöregebb Skóciában), csepegtetéses lepárlási eljárás.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Single Malt Skót whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
50%
Termék változatok
Classic Laddie
Article No.
product_1037
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products