Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

KI NO BI japán superpremium dry gin 0,7l [45,7%]
KI NO BI japán superpremium dry gin 0,7l [45,7%]
20 790 Ft

KI NO BI japán superpremium dry gin 0,7l [45,7%]

SZENVEDÉLY, SZAKÉRTELEM – AZ ELSŐ KÉZMŰVES GIN JAPÁNBÓL
-
Szállítási idő 2-5 nap
Available for order
20 790 Ft
Unit price: 29 700 Ft/L
Details
A The Kyoto Distillery –t 2015-ben alapították, a KI NO BI gin DNS-e az alapítók tapasztalatait, tudásukat hordozza: a házasítás szakértelmét, a helyi ízek és a lepárló helyszínének fontosságát.
Eltérően a gin gyártáshoz általánosan használt alapszeszektől, a KI NO BI gin rizs alapszeszt használ, melyet vaníliás krémesség, enyhe citrusosság jellemez. A KI NO BI egyedi technológiája, hogy a fűszernövények 6 csoportját külön-külön párolják le, és ezek a desztillátumok kerülnek végül megfelelő arányban házasításra. A 6 csoport: az alap (makedón borókabogyó, nőszirom, hinoki fa), a citrusok (yuzu, citrom), a gyógynövények (sansho bors, kinome rügy és levelek), a fűszer (gyömbér), a gyümölcs és virág (bambusz levél, kínai bazsalikom) és a tea (gyokuro zöld tea). A KI NO BI gin lepárlója Fushimi, a híres szaké-termelő régió közelében fekszik. A
Fushimi név a ‘fusu’ (rejtett) és ‘mizu’ (víz) szavakból ered, ami tökéletesen kifejezi az itteni források vizének titkát, tisztaságát, selymességét, ízvilágát. A víz fontossága kiemelkedő, a KI NO BI gin nem használ ipari eljárásokat a víz tisztítására.
A KI NO BI egy klasszikus dry gin, japán stílusban, melyet eredeti és egyedi japán fűszernövények tesznek különlegessé, 45.7% alkoholfokon palackozva.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Japán Gin
Származási hely
Japán
Alkoholtartalom
45,7%
Termék változatok
KI NO BI
Article No.
product_126
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products