Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

FEVER TREE Distiller's Cola 0,2l
FEVER TREE Distiller's Cola 0,2l
549 Ft

FEVER TREE Distiller's Cola 0,2l

Charles és Tim, az italüzlet különböző területein dolgozó társalapítók felismerték, hogy az egyre prémiumizálódó szeszes italok mellett a piac elhanyagolja a keverőitalokat.
--
Szállítási idő 1 nap
Details
A Fever-Tree egy 2004-ben alapított brit vállalat, amely a prémium minőségű gyömbér sörrel indította útját, és azóta az üdítőitalok terén vált ismertté. A márkanév egy utalás a malária elleni kinin (fever tree bark) forrására is, ami a termékek alapanyagául szolgál. A cég olyan elkötelezettséget vállalt, hogy kiváló minőségű és természetes összetevőket használ, és ezáltal új szintre emelte az üdítőitalokat.

A Fever-Tree üdítők egyedülállóak a minőségi alapanyagokban és a kiegyensúlyozott ízprofilban. Az egyik legismertebb termékük a tonikvíz, amelyet kifejezetten a gin és a vodka kedvelői számára terveztek. A tonikvízük azért kiemelkedő, mert kizárólag természetes ízesítőket és édesítőszereket tartalmaz, így elkerülik a mesterséges adalékokat és tartósítószereket. Az elegáns buborékok és a kellemesen enyhe íz teszik ideálissá a különféle alkoholos italokkal való párosítást.

A gyömbér sörük is meghatározó termékük, amely a minőségi gyömbér gyökér felhasználásával készül. Ez a friss és fűszeres ital kiválóan alkalmas arra, hogy önmagában fogyasztva élvezetes legyen, de kiválóan párosítható is különböző alkoholos italokkal. A gyömbér sörük különlegessége abban rejlik, hogy nem tartalmaz mesterséges ízesítőket és tartósítószereket, így a természetes ízek dominálnak.

A Fever-Tree kínálatában megtalálhatóak még olyan üdítők is, mint a citromlé, narancslé, gingervirág ital és alma ital, amelyek mind kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Ezek az italok friss és tiszta ízükről ismertek, és ideálisak a különféle koktélok és alkoholos italok elkészítéséhez.

A cég elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt is megmutatkozik a csomagolás terén. A Fever-Tree olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, mint a 100% -ban újrahasznosítható üvegek és a környezetbarát csomagolóanyagok, hogy minimalizálja ökológiai lábnyomát.

Összességében a Fever-Tree üdítők kiváló minőségükről, természetes összetevőikről és az ízükben rejlő egyedi jegyekről váltak híressé. A márka elkötelezett a prémium italélmény és a fenntarthatóság iránt, és ezáltal a fogyasztók számára különleges és tudatos választást kínál az üdítőitalok terén.
Info
Űrtartalom
0.2
Típus
Fever-Tree
Származási hely
Anglia
Termék változatok
Cola
Article No.
product_1270
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products