Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé (Nespresso kompatibilis)
Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé (Nespresso kompatibilis)
1 499 Ft 
1 450 Ft

Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé (Nespresso kompatibilis)

A Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé tökéletes választás azok számára, akik különleges és ízletes kávéélményre vágynak. Ez a kávékompatibilis kapszula minden Nespresso géppel használható, így könnyedén élvezhetjük otthonunk kényelmében.

Ez a kávé a legmagasabb minőségű Arabica és Robusta kávébabokból készül, melyek gondosan válogatott kávéültetvényekről származnak a világ különböző tájairól. A Caffe' Vergnano hagyományait követve, a kávébabokat a tökéletes érlelési folyamat után válogatják szét, hogy a végeredmény minden szempontból kivételes legyen.

A kávé íze gazdag és intenzív, amely minden kort és ízlést kielégít. Az erőteljes aroma és a kávé testessége azonnal magával ragadja azokat, akik szeretik az erőteljes és karakteres kávét. Az eszpresszó gyártási módszerrel elkészítve a kávé sűrűsége és krémessége tökéletes lesz.

A Caffe' Vergnano NAPOLI kapszulák minden alkalomhoz ideálisak, akár reggelire, délutáni kikapcsolódáshoz vagy esti desszert mellé. Azoknak is ajánljuk, akik értékelik a kávék különleges jellemzőit és az erőteljesebb ízeket.

A 10 db kapszula kényelmesen tárolható és könnyen használható. A csomagolás a kávé tartósságát biztosítja, így mindig friss és élvezhető marad a kávé.

Válassza a Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávét, hogy új szintre emelje a reggeli vagy délutáni kávézás élményét. Élvezze az erőteljes ízeket és a kávé kifinomultságát minden kort és ízlést kielégítően.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
3
1 499 Ft 
1 450 Ft
Unit price: 29 000 Ft/Kg
Begin: 01/07/2024   End: 31/07/2024
Discount: 3
Saving 49 Ft
Details
A Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé egy kiváló minőségű, erős aromájú és ízletes kávé, amely kényelmesen elkészíthető Nespresso kávégépekben. Ez a kávé rendkívül népszerű az igényesebb kávékedvelők körében, akik élvezik a gazdag és intenzív kávéélményt.

A kapszulás kávé rendezi a reggeli rutinját, hiszen egyszerű és gyors elkészítést tesz lehetővé. Tehát nincs szükség újabb eszközökre, nincs zavaró hang és nincs felesleges takarítás. Csak helyezzen be egy NAPOLI kapszulát a Nespresso kávégépbe, és a tökéletes kávé pillanatok alatt elkészül.

A Caffe' Vergnano NAPOLI kávé kapszulája egyedülállóan magas minőségű őrölt kávét tartalmaz, amely a kapszula hermetikusan lezárt kialakítása miatt mindig frissen és friss ízzel élvezhető. Ez a termék garantálja, hogy minden csésze kávé teljes mértékben kielégíti a legfinomabb kávé íz szerelmeseinek igényeit.

A NAPOLI kávé kapszula erős és testes karakterével kitűnik a konkurens termékek közül. Az élénkítő hatású, gazdag aromával rendelkező kávé magával ragadó íze és tartalmas testessége miatt ideális választás azok számára, akik a fokozott energiaszükséglet mellett sem akarnak lemondani a kávé élvezetéről.

Ez a Caffe' Vergnano kávé nagy tisztaságú arabica és robusta kávébabokból készül, amelyeket a márka hosszú, tapasztalatokkal teli története során finomítottak és tökéletesítettek. A válogatott kávébabok lekerekített íze és jellegzetes aromája kimagasló minőséget kínáloz és garantált elégedettséget biztosít minden egyes kortyban.

A Caffe' Vergnano NAPOLI 10db kapszulás kávé ideális választás mindazok számára, akik a kiváló minőségű kávé élvezetét keresik, és szeretnék könnyen és gyorsan elkészíteni otthonukban. Ébredjen minden reggel az aromás illatú és ízletes kávéval, mely tökéletesen friss szőlőként jelent kezdőpontot mindennapi tevékenységeihez.
Info
Űrtartalom
10db Nespresso kapszula
Típus
Kapszulás kávé, Nesscafe kompatibilis
Származási hely
Egyesült Királyság
súly
50g
Koffeintartalom
Koffeinnel
Kompatibilitás
Nespresso kompatibilis
Kiszerelés (2)
Kapszulák
Kapszulák száma
10db
Ital típus
Kávé
Termék változatok
Napoli
Article No.
product_1306
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products