Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Guinness ír fekete sör [4.2%]
Guinness ír fekete sör [4.2%]
1 099 Ft 
1 049 Ft

Guinness ír fekete sör [4.2%]

A Guinness ír fekete sör egy igazi legendás ital, mely 1759 óta készül Írországban. Egyedülállóan gazdag és karakteres ízvilág jellemzi, melyet a hosszú érlelési folyamat és az összetett malátázás során kap. Egy igazi ínyencség mindazoknak, akik szeretik az intenzív, keserűbb sörtípusokat.

Az évszázadok alatt kialakult receptúra tökéletes harmóniát teremt a pörkölt maláta és az angol komlók között. Ennek eredményeképpen az ír fekete sör egyedülállóan selymes és krémes állagú, miközben a jellegzetes pörkölt maláta és kávé jegyek teszik feledhetetlenné az ízélményt.

A Guinness sör nem csupán egy ital, hanem egy hagyomány és kultúra megtestesítője is, mely az Ír Köztársaság nemzeti italként ismert. Ha szeretnél egy olyan sörrel kísérletezni, mely magával ragadó ízérzettel ajándékoz meg, akkor a Guinness ír fekete sör tökéletes választás számodra. Kóstold meg ezt az ikonikus italt és élvezd a világhírű sörkészítés mesterművét!
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
5
1 099 Ft 
1 049 Ft
Begin: 01/07/2024   End: 31/07/2024
Discount: 5
Saving 50 Ft
Details
A Guinness ír fekete sör az egyik legismertebb és legnépszerűbb sörök közé tartozik világszerte. A Guinness márka hagyománya több mint 250 évre nyúlik vissza, és az ír sörlegenda mára az egyik legikonikusabb márkává vált az egész világon.

A Guinness egy igazi fekete sör, melynek színe mély barnától a feketeig terjed. Az íze egyedi, malátás és pörkölt jegyekkel, melyeket a pörkölt árpa és a karamellizált cukor adnak neki. A habja sűrű és tartós, ami igazi különlegessé teszi. Az alkoholtartalma általában 4-6% között mozog, így könnyedén fogyasztható, de mégis gazdag és karakteres ízvilággal rendelkezik.

A Guinness sör leggyakoribb fogyasztási módja az ún. "kétlépéses öntés". A sört tulipán alakú pohárba öntjük, majd hagyjuk pihenni egy rövid ideig, hogy a hab megfelelően kialakulhasson, majd a pohár szélén merőlegesen tartva lassan és folyamatosan öntjük a pohárba. Így kapunk egy tökéletesen rétegzett Guinness sört, melynek habja krémes és tartós marad.

Amennyiben változatosságra vágyunk, készíthetünk egy különleges koktélt is a Guinness sörből. Az egyik legnépszerűbb Guinness koktél a "Black and Tan", mely egy kiegyensúlyozott keveréke a Guinness sörnek és egy könnyebb világos sörnek, pl. a Bass Pale Ale-nek. A koktél elkészítése egyszerű, csak öntsük egymásra a világost először, majd óvatosan öntsük a Guinness-t a sör tetejére, hogy rétegződjön. Így kapunk egy finom és izgalmas ízű sörkülönlegességet, mely kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének egy kicsit feldobni a megszokott Guinness élményüket.
Info
Űrtartalom
0,44
Típus
Sör
Származási hely
Írország
Termék változatok
Original
Article No.
product_1345
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products