Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Zwack Unicum 0,7l 2 pohár Keserű likőr (bitter) [40%]

Az Unicum egy hagyományos magyar keserű likőr, amelyet több mint 40 különböző gyógynövény felhasználásával készítenek. Az ital egyedi receptje több mint 200 éves, és a gyártó a mai napig szigorúan őrzi a titkát. Az Unicum a magyar kultúra és történelem egyik jelképéve, és a legtöbb magyar ember számára fontos, az életünk része.
Az Unicumot hagyományosan étkezés után fogyasztjuk, a keserű ízű likőr segíti az emésztést. Nem csak Magyarországon hanem a világ számos országában népszerű ital.
Az Unicum jellegzetes kerek üvegpalackban kapható, melyen az Unicum logója, a kétfejű sas látható. Az üveg csúcsán pedig a magyar címer és a cég alapításának évszáma, 1790 látható. Az Unicum erős és karakteres ízű, amely sokak számára felnőttkori élményt nyújt. Az ital többféle változatban is kapható, például az Unicum Szilva és a Barista, amelyek kicsit édesebbek, mint a hagyományos változat.
Az ital számos díjat nyert a nemzetközi likőrversenyeken, és ma is a legnépszerűbb magyar likőrök közé tartozik. Az Unicum egy valódi magyar kincs, amely nemcsak az ízével, hanem a kultúrájával és történelmével is megtestesíti Magyarországot.
-
Szállítási idő 1-5 nap
Available for order
Termék változatok
7 690 Ft
Unit price: 10 986 Ft/L
Not available for purchase!
Details
Az Unicum egy gyógynövénylikőr, melyet 1790-ben fedeztek fel. Az ital gyártási folyamata és titkos receptje azóta is változatlan. A 230 éves gyógynövénylikőr túlélte a történelem viharait, a két világháborút, a világválságot, és a rendszerváltást is, úgy, hogy a receptet a mai napig kizárólag a Zwack család ismeri.

Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka lett, melyre méltán vagyunk büszkék!

Több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig. Többségük a Kárpát-medencéből származik, másokat azonban Marokkóból, Kínából, Indiából, Srí Lanka-ról, Indonéziából, Nigériából, Amerikából és Ausztráliából szereznek be.

Komplex technológiával készül, a lédig egyik részét kivonatolással, másik részét pedig - a gyógynövénylikőrök között egyedülálló módon - lepárlással állítják elő. A lepárlásnak fontos szerepe van az Unicum utánozhatatlan karakterének kialakításában, ezzel az eljárással olyan ízek is előjönnek a gyógynövényekből, amelyek a kivonatolás során nem.

Az Unicum sajátságos, keserédes ízét, különleges harmóniáját a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Keserű likőr (bitter)
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Poharas
Article No.
product_2095
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products