Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Unicum Szilva 0,7l 2 pohár Keserű likőr (bitter) [34,5%]

Az Unicum Szilva keserű likőr egy hagyományos magyar alkoholos ital a Zwack Unicumtól. Az Unicum márkanév világszerte ismert, az egyik legismertebb, legnépszerűbb magyar alkoholos ital. Az Unicum Szilva a klasszikus Unicum keserű likőr továbbfejlesztése, amelyet szilvával ízesítettek.
Az Unicum Szilva keserű likőr előállítása hagyományos módszerekkel történik, és kizárólag természetes összetevőket használnak hozzá. Az italban az édeskés szilvára a keserű növényi és gyógynövényes ízek tökéletesen kiegészítik egymást, így az Unicum Szilva egyedülálló ízvilággal rendelkezik. Az ital enyhén édes, de a keserűség dominál benne, ami miatt az Unicum Szilva egy igazi felnőtt ital, amelyet szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani.
Az Unicum Szilva keserű likőr kiválóan alkalmas a pezsgős koktélok, a sütemények és a desszertek ízesítésére is. Az Unicum Szilva a legjobb minőségű alapanyagokból készül, és a hosszú érlelési időnek köszönhetően különleges és egyedi ízvilággal rendelkezik.
Az Unicum Szilva keserű likőr egy olyan ital, amelyet az évek során tökéletesítettek, és amely ma már az Unicum család elismert tagja. Az ital íze kifinomult és egyedi, azok számára ajánlott, akik szeretik az édeskés ízeket és az enyhén keserű, fűszeres aromákat. Az Unicum Szilva egy magyar kincs, amely az egész világon ismert és elismert.
-
Szállítási idő 2-5 nap
Available for order
Termék változatok
7 690 Ft
Unit price: 10 986 Ft/L
Not available for purchase!
Details
A több mint 230 éves Unicum életének meghatározó fordulópontjához érkezett!

Az Unicum Szilva, ami csakúgy, mint az Unicum, több mint 40 gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül. Az Unicum Szilvát a tölgyfahordóba halmozott aszalt szilva-ágyon történő érlelés teszi teljessé. Az ital egyediségét a kiváló minőségű aszalt szilva adja. A legjobb íz elérése érdekében a friss szilvát kíméletesen szárítják, így õrzi meg a gyümölcs zamatát.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Keserű likőr (bitter)
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
34,5%
Termék változatok
Poharas
Article No.
product_2096
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products