Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Beefeater Pink + Tonic 0,25l Long Drink [4,9%]
Beefeater Pink + Tonic 0,25l Long Drink [4,9%]
990 Ft

Beefeater Pink + Tonic 0,25l Long Drink [4,9%]

A Beefeater Pink és Tonic 0,25 literes Long Drink egy kellemes és frissítő ital, amely kiváló választás lehet egy kerti bulin vagy baráti összejövetelen. Az ital egy különleges keveréke a híres Beefeater London Dry Ginnek és egy jól megválasztott, kiváló minőségű toniknak.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
990 Ft
Unit price: 3 960 Ft/L
Details
Az ital színe már első pillantásra is felhívja magára a figyelmet: a pink szín mögött pedig egy különleges és egyedi ízvilág rejtőzik. Amikor a doboz nyitásának jellegzetes hangja felcsendül, már érezni lehet a gin jellegzetes illatát, amely hamarosan teljesen kibontakozik, amikor beleöntjük a tonikot.

Az aromái egyszerre frissítőek és pikánsak, remekül kiegyensúlyozva egymást. Az ital egyedi ízvilága miatt ideális választás lehet azoknak, akik kipróbálnának valami újat és másfajta italt szeretnének kínálni vendégeiknek.

Az alkoholtartalma 4,9 százalékos, így közepesen erős italnak számít, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan fogyaszthassuk azt. Akkor is kellemes lesz, ha csak ízlés szerint keverünk hozzá egy kevés friss citromot levét vagy akár néhány csepp Angosturát, hogy még több élményt hozhassunk ki belőle.

Az ital kiváló minőségű összetevői garantáltan kellemes ízélményt nyújtanak. A különleges keveréknek köszönhetően a Beefeater Pink és Tonic 0,25 literes Long Drink az egyik legkellemesebb és legváltozatosabb gin-alapú ital a kínálatban. Az ital magas minősége és egyedi íze mindenkit magával ragad, és garantáltan kellemes emlékeket idéz majd fel mindenki számára, aki megkóstolja azt.
Info
Űrtartalom
0.25
Típus
Long Drink
Származási hely
Nagy-Britannia
Alkoholtartalom
4,9%
Termék változatok
Pink + Tonic
Article No.
product_220
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products