Amennyiben kereskedő vagy, a nagykereskedelmi árak érdekében regisztráld a vállalkozásod mint viszonteladó!

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Johnnie Walker Black Label 0,05l Blended Skót Whisky [40%]

A Johnnie Walker Black Label fogyasztóit a füstköpönyegbe burkolózó édes, gyümölcsös, fűszeres, vaníliás zamatok harmonizáló ízjegyei várják.
-
Szállítási idő 1-5 nap
Available for order
Űrtartalom
Termék változatok
1 490 Ft
Unit price: 29 800 Ft/L
Not available for purchase!
Details
Johnnie Walker Black Label
Johnnie Walker Black Label egy olyan gazdag, lágy skót whisky, amely 29 különböző főzde házasítatlan maláta- és gabonawhiskyjeit elegyítve, 12 hordóban eltöltött év után éri el élénk, testes ízét. Végeredményként füstköpönyegbe burkolózó édes, gyümölcsös, fűszeres, vaníliás zamatok harmonizáló ízjegyei várják. Hosszú pohárban, highballként kedvenc italunkkal kínálva - ami lehet akár limonádé, gyömbérsör vagy őszibarackos jeges tea - igazi ízélményt kapunk. Ez az otthoni fogyasztásra is tökéletes, díjnyertes skót whisky remek ajándék a lágy, füstös whiskyk kedvelőinek.
Johnnie Walker – A 200 éves történet
A fiatal John Walker az apja halála után eladta a családi birtokot, és egy élelmiszerüzletet nyitott Kilmarnockban. Teával és fűszerekkel kezdett kereskedni. A különleges ízek felhasználásához magas fokú hozzáértésre és szakértelemre volt szükség. John a szakértelmét idővel kevert whiskyk előállítására használta fel, melyeket konzisztens, magas minőségűnek ismertek meg az emberek. Hamar hírnevet szerzett, mivel az általa készített, minőségi whisky ellentétje volt a nyersebb, változó minőségű terméknek, melyekhez akkoriban a fogyasztók hozzászoktak.
A márka népszerű volt, de Walker halála után fia, Alexander ’Alec’ Walker vezette be a márka ikonikus, négyzet alakú üvegét 1860-ban. A négyzet alaknak köszönhetően több üveg fért el ugyanannyi helyen, és kevesebb üveg tört el a szállítás során. A másik meghatározó Johnnie Walker márkaelem a címke, mely szintén 1860 óta 24 fokban dőlten kerül a palackra – így nagyobb szöveg fér rá, és ezáltal jobban is látható.
1909-ben egy arculatváltás során került bevezetésre a ma is használt Sétáló Ember, amely Tom Browne alkotása.
Info
Űrtartalom
0.05
Típus
Blended Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Black Label
Article No.
product_563
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products