Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Blended Skót Whisky

A Blended Skót Whisky a skót whisky kategória egyik fő típusa, melyet több különböző single malt és grain whisky keverékéből állítanak össze. A Blended Whisky-k nagyon népszerűek világszerte, mivel könnyen hozzáférhetőek, általában kedvező áron kaphatóak és sokak szerint könnyebben fogyaszthatóak, mint a tiszta single malt whiskyk.

A Blended Skót Whisky-k minőségét és ízvilágát az adott márkára jellemző arányban alkotják meg a különböző whisky típusok. A single malt whiskytől eltérően a blended whisky-knek nincs azonosított gyártója vagy lepárlója, mivel több különböző forrásból származó whisky-kat kevernek össze a végső termék létrehozásához.

A Blended Skót Whisky-k általában könnyedebb, lágyabb és simább ízvilággal rendelkeznek, mint a single malt whiskyk, így kevésbé intenzív és égető az ízük. Emiatt gyakran ajánlják kezdő whisky-kedvelőknek, vagy azoknak, akik szeretnének felfedezni a whisky világát.

A különféle márkák között változatosan alakulhat az ízvilág, az illatok és az élmény, így érdemes kipróbálni többféle Blended Skót Whisky-t, hogy megtaláld a számodra legkedvesebb ízt és karaktert.Általánosságban elmondható, hogy a Blended Skót Whisky-k könnyen megközelíthetőek, sokoldalúak és ideálisak azoknak, akik egy könnyedebb, finom és kiegyensúlyozott whiskey-t szeretnének fogyasztani.


53product
 

A Blended Skót Whisky egy olyan whisky típus, amelyet skót whiskyk különböző fajtáinak keverésével állítanak elő. Ezáltal egy kiegyensúlyozott és komplex ízvilágot kapunk, amely ideális választás lehet mind azoknak, akik szeretik az enyhébb ízeket, mind azoknak, akik inkább az erőteljes, karakteres ízeket preferálják. A legnépszerűbb Blended Skót whisky fogyasztási módok közé tartozik az édesített vagy borsos whisky, amelyet jéggel vagy akár szódával is lehet fogyasztani. A whisky-pártiak gyakran előnyben részesítik a tiszta fogyasztást, hogy kiélvezzék a whisky egyedi ízét és illatát. Az egyik legnépszerűbb Blended Skót whisky koktél a Whisky Sour, melynek receptje a következő: Hozzávalók: - 60 ml Blended Skót Whisky - 30 ml frissen facsart citromlé - 15 ml cukorszirup - Jég - Citromkarika vagy cseresznye a díszítéshez Elkészítés: 1. Egy shakerben keverd össze a whisky-t, citromlevet és cukorszirupot. 2. Tölts bele jégkockákat és rázd össze alaposan. 3. Szűrd le egy pohárba, amiben jég van. 4. Díszítsd citromkarikával vagy cseresznyével. A Blended Skót Whisky remek alapanyag lehet különböző koktélokhoz, és a kiegyensúlyozott íze miatt széles körben fogyasztható. Ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új whisky típust, vagy akár azoknak is, akik már hosszú ideje kedvelik az ilyen típusú italokat.
Filter
Űrtartalom
Típus
Price
 (Ft)
690 Ft - 1 858 490 Ft