Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

ABSOLUT ELYX 0,7l Vodka [42,3%]
ABSOLUT ELYX 0,7l Vodka [42,3%]
18 590 Ft

ABSOLUT ELYX 0,7l Vodka [42,3%]

A folyékony selyem.
EREDET és HAGYOMÁNY.
Az Absolut Elyx megkérdőjelezhetetlenül Absolut. Lételeme a határok feszegetése! A művészet, a divat és a popkultúra - kreatív, progresszív és nonkonformista.
--
Szállítási idő 2 nap
Details
Kézműves mestermunka
A limitált mennyiségben, legnagyobb hozzáértéssel, kézzel készített párlat mögött valóban ott a szakember Krister Asplund, az Absolut vodka mester desztillálója és az Absolut Elyx megalkotója
A réz meghatározó szerepet kap az Absolut Elyx kétszeres lepárlásában. Az első lepárlás során réz gyűrűket tesznek katalizátorként a desztillálóba. Nevük Sacrificial Copper Packets vagyis Áldozati Rézgyűrűk, mivel a gyűrűket csak egyszer használják, tehát feláldozzák a kiválóság oltárán. A réz a szulfidok, a kénes molekulák megkötésében játszik szerepet. A második lepárlás, a kézi vezérlésű desztillálás egy 1921-es vintázs réz oszlopos lepárlóban zajlik melynek során a rézfelszín katalitikus hatása folytatódik. A kézműves technológia és a vodka lepárló a desztilláló mester általi folyamatos finomhangolása lágy, egyedülálló karakterő vodkát eredményez. Az Absolut Elyx egyik legjobb meghatározása a” folyékony selyem”.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Vodka
Származási hely
Svédország
Alkoholtartalom
42,3%
Termék változatok
Elyx
Article No.
product_087
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products