Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
19 950 Ft 
18 480 Ft

ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]

ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin [40%]
170 éves múlttal rendelkező Zsolnay búzavirág motívummal díszített porcelánok generációk óta az egyik legismertebb termékcsalád.
2023-bán dupla arany csillaggal értékelték Londonban, a gasztronómia Oscar-jaként számon tartott nemzetközi élelmiszeripari versenyen a Zsolnay gin-t.


A Zsolnay 0,7 literes Kézműves Magyar Gin egy lenyűgöző alkotás, amely a hagyomány és a modernség harmonikus egyesítésével hívja fel magára a figyelmet. Egyedi kézműves gin, amely a híres magyar Zsolnay porcelángyár kivételes mesterségének és hagyományainak inspirációjával született meg.

Ez a különleges gin alapja a kiváló minőségű alkohol, amelyet gondosan válogatott és ellenőrzött növényi alapanyagokkal és fűszerekkel egészítenek ki. A Zsolnay Gin egyedülálló karaktert kölcsönöz neki a magyar boróka, a levendula és a koriander tökéletes egyensúlya révén. Az ízpaletta gazdag és összetett, a frissesség és a mélység elegáns kombinációját kínálja.

A palackolás is magával ragadó: a 0,7 literes üveg csodálatosan kidolgozott részletekkel rendelkezik, amelyek emlékeztetnek a Zsolnay porcelánokra. A dizájn eleganciája és a magyar kézművesség iránti tisztelet jól tükrözi a termék minőségét és kifinomultságát.

A Zsolnay 0,7 literes Kézműves Magyar Gin nem csupán ital, hanem egy különleges élmény is, amely méltán képviseli a magyar kézművesség és gasztronómia csúcsát. Aki ezt a gondosan kiegyensúlyozott és kifinomult gin-t választja, az egy valóban egyedi és emlékezetes ízutazásra indul.
-
Szállítási idő 2-5 nap
Available for order
7
19 950 Ft 
18 480 Ft
Unit price: 26 400 Ft/L
Begin: 01/07/2024   End: 31/07/2024
Discount: 7
Saving 1 470 Ft
Details
A ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin egy kivételesen minőségi ital, amely a hagyomány és a modernség tökéletes elegyét nyújtja. Ez a magyar kézműves gin a híres Zsolnay Porcelánmanufaktúra nevéhez igazodva készült, amely már évszázadok óta a magyar kézművesség és művészetek csúcsát jelképezi.

A kezdőknek, alkalmi gin-rajongóknak vagy értő gourmandoknak egyaránt ideális választás ez a különleges ital, amely azonnal rabul ejti az ízlelőbimbókat és felfedezőreknek is izgalmas kalandot nyújt. A ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin több szempontból is egyedülálló és kitűnik a többi piaci versenytárstól.

Először is, a ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin kizárólag minőségi alapanyagokból készül. A legjobb minőségű magyar gabonából előállított alkohol alapján készül, amelyet szigorú szűrési folyamatokon keresztül finomítanak. Ezután a ZSOLNAY Kézműves Gin 15 különböző, gondosan válogatott, autentikus magyar gyógynövényből készített keveréket adagolnak hozzá. Ez a titkos recept létrehozza a ZSOLNAY Gin eddig még soha nem tapasztalt ízvilágát és gazdagságát.

Másodszor, a ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin a tökéletesen kiegyensúlyozott ízvilágával bűvöli el a fogyasztóit. Az egyedi keverék a tradicionális gin-ízjegyeket finoman élesztve modern twistekkel egyesíti. Azonnal érezni lehet a frissítő száraz gin jellegzetes fanyarságát, amelyet a citrusos jegyek és a fűszeres ízek tovább gazdagítanak. A ZSOLNAY Gin kiválóan illik az egzotikus koktélokhoz és a klasszikus gin alapú italokhoz is, de kiválóan önállóan is élvezhető.

Harmadszor, a ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin formatervezése magával ragadó és lenyűgöző. Az üveg egy lenyűgözően precíz kiállítását teszi lehetővé, ahol az ízléses üveg formatervezése a Zsolnay Porcelánmanufaktúra ikonikus mintáival ötvöződik. Így az ital nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem a vizuális élményt is fokozza.

A ZSOLNAY 0,7l Kézműves Magyar Gin kivételes alkoholos ital, amely a hagyományok és a modernség tökéletes egyensúlyát jelképezi. Kézművesek és gin-rajongók gleccserekre emelkedő, aromákban gazdag utazásra hivatkozhatnak, amelyet sosem fognak elfelejteni. Merüljön el a ZSOLNAY Gin világában, és élvezze az ízek és a művészetek páratlan egyesülését.
Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Magyar Gin
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Zsolnay
Article No.
product_1162
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products