Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Ajándékutalvány 20.000Ft.
Ajándékutalvány 20.000Ft.
20 000 Ft

Ajándékutalvány 20.000Ft.

Az Ajándékutalvány egy tökéletes választás, ha egy izgalmas, sokoldalú és hasznos ajándékot szeretnél biztosítani szeretteidnek vagy ismerőseidnek. Ez a kényelmes és praktikus ajándéktárgy lehetővé teszi, hogy a megajándékozott személy a saját igényei szerint válasszon ki valamit. Legyen szó bármilyen alkalomról, mint születésnap, karácsony vagy évforduló, ez az ajándék biztosan mosolyt csal az arcokra.

Az Ajándékutalvány sokoldalú használatot tesz lehetővé. Aki kapja, az itt az italszakerto.hu webáruházban válthatja be. Legyen szó whiskyről, ginről, vodkáról vagy valamilyen előre bekevert koktélról, a vásárló széles választékból válogathat.

Ez az utalvány nemcsak a vevő számára jelent megkönnyebbülést, hanem a megajándékozott személy számára is hatalmas előnyöket kínál. Az Ajándékutalvány ötlete kiváló megoldást jelent, ha bizonytalan vagy a preferenciákat illetően, és szeretnél a másik fél szabadságát adni azzal, hogy megválaszthassa saját ajándékát. Ráadásul, aki kapja, a termék árában található kedvezményeket és akciókat is igénybe veheti.

Ne habozz tovább, és válassz az Ajándékutalvány közül, hogy valódi örömet szerezz szeretteidnek vagy barátaidnak. Ez a praktikus ajándék garantáltan sikert arat, és lehetővé teszi, hogy a megajándékozott személy a saját kívánságai szerint válasszon ki valami fantasztikusat!
In stock
20 000 Ft
Info
Űrtartalom
1
Típus
Ajándékutalvány
Termék változatok
20.000 Ft.
Article No.
product_1299
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products