Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Pringles Hot & Spicy 165g chips
Pringles Hot & Spicy 165g chips
1 199 Ft

Pringles Hot & Spicy 165g chips

A Pringles Hot & Spicy chips-ek kiváló választás minden olyan fogyasztó számára, aki szereti az intenzív ízeket és az erős fűszerezést. Ezek a ropogós burgonyasziromok egyedülállóan pikáns és csípős ízvilágot kínálnak, ami garantáltan felfrissíti az ízlelőbimbókat és felmelegíti az egész szájüreget.

Az Hot & Spicy verzióban a Pringles tökéletesen megkomponált fűszerezést alkalmazott, amely egyedülálló ízélményt biztosít a fogyasztónak. Az intenzív chilivel és fűszerekkel pikánsított chips ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a kicsit extrémebb ízeket, és nem félnek a csípősségtől.

A Pringles Hot & Spicy chips-ek kiválóak egy snackként vagy akár a bulik és összejövetelek kiegészítői lehetnek. A különleges ízüknek köszönhetően garantáltan emlékezetes pillanatokat teremtenek, és minden vendég számára egy igazi meglepetést jelentenek.

Próbáld ki a Pringles Hot & Spicy chips-eket, és merülj el az intenzív ízek világában, ami garantáltan felfűti a hangulatot és különleges élményt nyújt a fogyasztónak!
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
1 199 Ft
Unit price: 7 267 Ft/kg
Details
A Pringles Hot & Spicy chips egy forró és fűszeres ízekben gazdag ropogtatnivaló, amely minden chipes kedvelőt elbűvöl. A csípős paprika, a chili, a fokhagyma és egyéb pikáns fűszerek keveréke garantáltan felmelegíti az ízlelőbimbókat és igazi ízrobbanást okoz.

A 165g-os kiszerelés tökéletes választás családi összejövetelekre, baráti bulikra vagy egyszerűen csak egy kis nassolásra a tévé előtt. A könnyen nyitható csomagolásnak köszönhetően könnyedén lehet adagolni a chips mennyiségét, így mindig frissen marad az íze.

A Pringles Hot & Spicy chipsnek számtalan fogyasztási módja van. Egyik lehetőség, hogy közvetlenül a csomagból kiveszel egy adagot és egyenesen a szádba rakod. A forró és fűszeres íz garantáltan élvezhető lesz, és garantáltan fogod kívánni még egy adagot.

Másik lehetőség, hogy felhasználod a chips-et egy kreatív és ízletes snack vagy étel elkészítéséhez. Például összekeverheted őket sós mogyoróval és pár csepp citromlével egy tálban, így igazi ízbomba snack-et kapsz, amely tökéletes kiegészítő lehet egy hideg sörfőzethez vagy egy jó filmhez.

A Pringles Hot & Spicy chips valóban egyik legösszetettebb és legizgalmasabb ízekkel rendelkező ropogtatnivaló, amely garantáltan megmozgatja az ízlelőbimbókat és fűszeresen felmelegíti a lelkedet. Egy egyszerű chips sosem volt még ilyen izgalmas és élvezetes!
Info
Űrtartalom
165g
Típus
Chips
Származási hely
EU
Alkoholtartalom
0
Termék változatok
Hot & Spicy
Article No.
product_1351
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products