Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Chocorich Pálinkával Töltött Csokoládé Golyók - Vilmoskörte 80g
Chocorich Pálinkával Töltött Csokoládé Golyók - Vilmoskörte 80g
1 200 Ft

Chocorich Pálinkával Töltött Csokoládé Golyók - Vilmoskörte 80g

A Chocorich Vilmoskörte Pálinkával Töltött Csokoládé Golyók egy igazi különlegesség az édességkedvelők számára. Ezek a finom csokoládé golyók csábítóan illatoznak Vilmoskörte pálinkával töltött krémmel, ami garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat.

A csokoládé golyók kívül ropogós, belül pedig krémesen puha, így minden falat egy igazi élményt nyújt. A Vilmoskörte pálinka íze tökéletesen harmonizál a selymes csokoládéval, így az igazi gasztronómiai élvezetet nyújt minden egyes falat.

Ezek a csábító édességek ideális választásnak bizonyulnak bármilyen alkalomra, legyen szó karácsonyi ajándékról, születésnapi meglepetésről vagy egyszerűen csak saját magunk kényeztetéséről.

Válassza a Chocorich Vilmoskörte Pálinkával Töltött Csokoládé Golyókat, ha igazán különleges édességre vágyik, ami garantáltan meghódítja az ízeket és az érzékeket!
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
1 200 Ft
Unit price: 15 000 Ft/Kg
Details
A Chocorich Vilmoskörte Pálinkával Töltött Csokoládé Golyó egy igazi különlegesség az édességek világában. Egy elegáns fekete dobozba csomagolva érkezik, ami már önmagában is ajándékra kész állapotot biztosít. A csokoládé golyók külső része egy finom minőségű mogyorócsokoládéval van bevonva, ami tökéletesen harmonizál a belső töltelékkel, ami nem más, mint friss Vilmoskörte pálinka.

Amikor megkóstolod ezt a csokoládé golyót, az első harapás után azonnal érezni fogod a pálinka intenzív ízét, ami kellemesen keveredik a mogyorócsokoládéval. A töltelékben található Vilmoskörte pálinka friss, gyümölcsös ízt kölcsönöz a csokoládénak, ami igazán különlegessé teszi ezt az édességet.

A Chocorich Vilmoskörte Pálinkával Töltött Csokoládé Golyó tökéletes választás lehet ajándéknak is. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy akár egy egyszerű meglepetésről, ez a csokoládé golyó biztosan mosolyt csal az arcokra. Tekintettel a különleges és exkluzív összetevőkre, ez az édesség garantáltan örömöt fog okozni a megajándékozottaknak.

A fogyasztási mód tekintetében javasoljuk, hogy először is szánj időt magadra és élvezd a csokoládé golyó minden egyes falatát. Képzeld el, ahogy felveszel egy darabot, és lassan beleteszed a szádba. Először érezni fogod a csokoládé kérget, majd ahogy beleharapsz, azonnal elönti az ízlelőbimbóidat a Vilmoskörte pálinka íze.

Ne hagyd ki ezt a különleges csokoládé golyót, ha szereted az egyedi és finom édességeket. Legyen szó önmegtartóztatásról, vagy ajándékozásról, a Chocorich Vilmoskörte Pálinkával Töltött Csokoládé Golyó mindig tökéletes választás lesz. Eredj, és szerezd be az örömöt egy doboz Chocorich csokoládé golyóval!
Info
Típus
Pálinkával Töltött Csokoládé Golyó
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
max 3%
Termék változatok
Vilmoskörte
Article No.
product_1361
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products