Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Mumm Cordon Rouge 3,00l Champagne [12%]
Mumm Cordon Rouge 3,00l Champagne [12%]
89 990 Ft

Mumm Cordon Rouge 3,00l Champagne [12%]

A Mumm Cordon Rouge Champagne egy különleges minőségű pezsgő, mely a híres Mumm Père et Fils pincészetből származik. Ez a különleges ital jellegzetes piros szalma színével és gyümölcsös, elegáns ízvilágával hódítja meg a pezsgőkedvelők szívét. A 3 literes palackban kapható változat ideális választás nagyobb rendezvényekre, ünnepekre vagy egyszerűen arra a pillanatra, amikor szeretnénk különleges élményt nyújtani vendégeinknek.

A Mumm Cordon Rouge Champagne prémium minőségű alapanyagokból készül, és hagyományos módon, a champange-i régió szigorú szabályai szerint kerül palackozásra. A pezsgő friss és vibráló buborékokkal teli, gyümölcsösen elegáns, száraz ízvilágával megnyerő lehetőség azoknak, akik szeretnek kikapcsolódni és élvezni az élet apró örömeit. A Mumm Cordon Rouge Champagne 3L palackja garantáltan emlékezetessé teszi bármely alkalom hangulatát és feledhetetlen élményt nyújt mindazoknak, akik kóstolják.Ár-érték arányban kiváló választás az igényes pezsgő rajongóknak.
-
Szállítási idő 2-5 nap
Available for order
Űrtartalom
Termék változatok
89 990 Ft
Unit price: 29 997 Ft/L
Details
A Mumm Cordon Rouge Champagne egy exkluzív és stílusos pezsgő, mely 3 literes méretével igazán impozáns látványt nyújt bármelyik ünnepi alkalom vagy esemény során. Az elegáns üveg csomagolásban található pezsgő igazi luxust és minőséget sugall, így tökéletes választás lehet különleges eseményekre és ünnepekre.

Ez a francia champagne a Mumm pincészet híres terméke, melyet a világ számos pontján elismertek és kedvelnek a minőségéért és kifinomult ízvilágáért. A Cordon Rouge verziója az egyik legnépszerűbb a pincészet kínálatában, melyet a pincészet alapítása óta, 1827 óta készítenek.

A Mumm Cordon Rouge Champagne 3 literes kiszerelése kifejezetten nagyobb csoportok és ünnepi események számára ideális választás. Egy ilyen impozáns üveg biztosan elnyeri a vendégek tetszését és a pillanat varázsát kölcsönzi az eseménynek.

Az ilyen nagyobb méretű pezsgők legtöbbször különleges, ünnepi alkalmakra készülnek, mint például esküvők, születésnapok, évfordulók vagy karácsony. Az ilyen jeles eseményekre a Mumm Cordon Rouge Champagne méltó társa lehet, hiszen az elegáns megjelenés és a kiváló minőség garantáltan emlékezetessé teszi az alkalom.

A pezsgő magas minősége és kifinomult ízvilága miatt tökéletes választás lehet gasztronómiai élmények kísérőjeként is. Ízes fogások, különleges ételek vagy desszertek mellé kitűnő kiegészítő lehet a Mumm Cordon Rouge Champagne, mely tovább fokozza az ételek ízletes élményét és az összképet.

Röviden összefoglalva, a Mumm Cordon Rouge Champagne 3 literes kiszerelése ideális választás lehet bármilyen ünnepi vagy különleges eseményre, ahol az exkluzivitás és a minőség fontos szempont. A pezsgő elegáns megjelenése, kifinomult íze és exkluzív jellege garantáltan felejthetetlenné teszi az alkalom.
Info
Űrtartalom
3
Típus
Champagne
Származási hely
Franciaország
Alkoholtartalom
12%
Termék változatok
Cordon Rouge
Article No.
product_202
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products