Az ünnepek alatt a szállítási idők partnereink leterheltségétől függően időszakosan a normál mértékhez képest megnőhetnek.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Rézangyal Kajszibarack pálinka  0.04l [40%]
Rézangyal Kajszibarack pálinka 0.04l [40%]
1 190 Ft

Rézangyal Kajszibarack pálinka 0.04l [40%]

„A jó pálinkát lassan, kortyonként ízlelgetve kell fogyasztani, és el kell felejteni a laza csuklóval, feszes könyékkel, gyorsan bedobott feleseket.”- Borbáth Gabriella.
--
Szállítási idő 1 nap
In stock
Űrtartalom
Termék változatok
1 190 Ft
Unit price: 29 750 Ft/L
Details
„A Classic kollekciónkba tartoznak a márka zászlóshajói. A család tagjait a fogyasztói ízlés mentén alakítottuk ki, így minden egyes tételünk karaktere, illata, íze és lecsengése is tűpontosan reagál a mainstream igényekre. A pálinkáink kialakításakor nagy figyelmet szentelünk arra, hogy mindezt éveken átívelő, állandó minőségben tudjuk biztosítani.” - fogalmazza meg a márka nagykövete, Borbáth Gabriella, aki hazánk talán legelismertebb pálinka-, és párlatszakértője, illetve az elmúlt években a legismertebb nemzetközi márkák ízmestereivel karöltve világversenyek bírája.

Rézangyal Kajszibarack pálinkát az érett kajszibarack kimagasló íz- és illatharmóniája teszi különlegessé. Ízében is hamisítatlan, zamatos, testes és édes kajszi, kellemes alkoholérzettel.
Info
Űrtartalom
0.04
Típus
Pálinka
Származási hely
Magyarország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Kajszibarack
Article No.
product_723
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products