Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Jägermeister 1l Keserű likőr (bitter) [35%]
Jägermeister 1l Keserű likőr (bitter) [35%]
8 990 Ft

Jägermeister 1l Keserű likőr (bitter) [35%]

A Jägermeister egy kiváló minőségű német termék, amely tökéletes választás, ha az ember igazán élvezni szeretné a keserű, erős és karakteres italokat. Ez az ízletes likőr gondosan válogatott összetevőkből készül, amelyekkel gazdag ízvilágot és intenzív aromákat érhetünk el.

A Jägermeister kiváló választás lehet azon emberek számára, akik szeretik az intenzív, erős és karakteres ízeket. Az ital különlegessége abban rejlik, hogy több mint 56 különböző növényi kivonatot használnak fel az elkészítéséhez, amelyek együttesen alkotják az íz és illatvilágát.

Az összetevők között megtalálhatók a gyömbér, a fahéj, a szegfűszeg, a narancshéj és a szegfűszegolaj, amelyek garantálják a kivételes íze és aromája. Az ital nem csak magában élvezhető, de kiváló összetevője lehet egy finom koktélnak is.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
8 990 Ft
Unit price: 8 990 Ft/L
Details
Curt Mast sok éves kísérletezés után 1934-ben alkotta meg a Jägermeistert, az eredeti és összetéveszthetetlen ízű gyógynövénylikőr receptjét. A titkos Jägermeister recept 56 különböző kizárólag természetes összetevőből áll. Minden egyes szállítmány 383 gondos ellenőrzésen megy át. Csak és kizárólag a legjobb alapanyagok kerülnek jóváhagyásra a szigorú lepárlómester által.

A Jägermiester sikerességét mutatja, hogy ma már a világ 8-ik legnagyobb prémium alkoholmárkája.

A 35%-os alkoholtartalmú Jägermeistert általában vagy jéghidegen tisztán, vagy más komponensekkel keverve fogyasztják. A klasszikusnak mondható, például narancslével vagy kólával történő keverés mellett számos extrém változat is létezik, például kakaó, tej, kókusztej vagy energiaitalok hozzáadásával.

Fogyasztása -18°C-on, shotként az igazi!
Info
Űrtartalom
1
Típus
Keserű likőr (bitter)
Származási hely
Németország
Alkoholtartalom
35%
Termék változatok
Original
Article No.
product_903
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products